2777
2789

دقیقا منم همینم انقد که دیگ همه‌بهم‌گفتن چقد پشت تلفن تند تند و با استرس حرف میزنی من سعی میکنم اروم صحبت کنم تا استرسم کم بشه 

سارام مامانی که عاشق کاردستیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 😂

سرم 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍رو شونه مادرم امنه❣💘🦄💎من احساس بدی پیدا کردم وقتی اونطوری باهام صحبت کردن بخشیدن واقعا سخته دردی که من کشیدم غیر قابل وصف بوددرد سینه من، بسیار عمیق هست زخم روان و زخم قلبم، بسیار مرا ازار دادی و رنجاندیمن خودم مرهم قلب خودم شدم و سنگ صبور غم هایم😔😔😔😔👊😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️😭😭😭😭نمی‌توانم ببخشم، حتی فکرش هم قلبم را می‌سوزاند. هر زخم، هر درد، هر خیانت هنوز زنده است و من را رها نمی‌کند. نمی‌خواهم وانمود کنم که فراموش کرده‌ام، نمی‌خواهم دروغ بگویم که بخشیده‌ام. هنوز پر از خشم و غم هستم و شاید هنوز راهی برای رهایی از این همه رنج پیدا نکرده‌ام.اما حتی در این خشم، من خودم هستم؛ من کسی هستم که زخم‌هایم را احساس می‌کند، که اشک می‌ریزد و هنوز ایستاده است. شاید روزی، نه امروز، بتوانم آرام شوم، اما امروز، من نمی‌توانم و نخواهم بخشید.💔😤😢👊

دقیقا منم همینم انقد که دیگ همه‌بهم‌گفتن چقد پشت تلفن تند تند و با استرس حرف میزنی من سعی میکنم اروم ...

خیلی بده اصلا از تلفن زدن به جز خانوادم متنفرم دوستم ندارم کسی بهم زنگ بزنه

باید ببینی از چی میترسی.مثلا از تپق زدن از فراموشی مطلب مهم از اینکه جوابی ک میخوایو نشنوی بعد راه ح ...

راستش خودمم نمیدونم از صحبت عادی چرا میترسم فقط پشت تلفن اینجوریم حضوری خیلی خوبم