2777
2789

یه کیف با پولِ نقد!

جایی که هیچ دوربینی وجود نداره و کیفی که هیچ مشخصاتی از کسی نداره!

مثلا چند صد میلیون،یا بیشتر!

من خیلییی به این چیزا حساسم هاا، ازینا که حتی بدون اجازه و رضایت کسی خودکارشم بر نمیدارم بنویسم‌.

ولی فک کنم تو همچین موقعیتی انقد اون پول به دردم بخوره که بگم به درک! اینو خدا برا من فرستاده وگرنه سر راه من قرار نمی‌گرفت🤦‍♀️و برم استفادش کنم!

در کل یکی از فانتزی هام کیف پول پیداکردنه😐!

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

همون خدا رو ناظر میبینم و سعی میکنم صاحبش رو هرطور شده پیدا کنم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه میدم به نیت صاحبشاستفادش که حرومه

اووووون همه پول صدقه به نیت صاحبش؟

خب چرا نمیدی به پلیس که صاحبش پیداش کنه!

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

اگهی میکنم

به کسبه میسپارم و کلا هرکاری ک بتونم صاحبشو پیدا کنم

اگرم نشد میدم خیریه 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

سریع سکته میکنم

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

اگر نتونم هرگز صاحبش رو پیدا کنم و مطمئن بشم از نظری شرعی مشکلی نداره، همش رو صرف امور خیر میکنم .(ان شاالله اگه توی این موقعیت قرار گرفتمم عملم مثل حرفم باشه و نلغزم)

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

من وضع مالیم خوبه راضی و قانعم به چیزای که دارم خداروشکر همسرم رفاهیاته کاملو برام گذاشته 

میگردم  دنبال صاحب پوله پیداش نکردم پوله رو بین نیازمندا تقصیم میکنم حالا فرقی نمیکنه نیازمند فامیل خودم یا غریبه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌