2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر من فقط نگاه می‌کنه و حساب می‌کنه که نکنه پسرش کم بخوره .من زیاد .گاهی هم وقتی غذا زیاد باش ...

من حتی جرئت ندارم جلوش بخابم یا خسته باشم. میگه پسرمن همش کار میکنه یکی دیگه باید خانوم وار زندگی کنه تکونم نخوره

والا مادرشوهر منم همینه

بی فرهنگن دیگه

حالا مامان من اگه بخواد مثلا سوغات یه چیز بخره واسه داماد میخره، میگه من با بچه خودم رودروایسی ندارم، اما هوای عروس و دامادمو داشته باشم زندگی بچه خودم شیرین میشه

اینا فکر میکنن اون دو زاری که میخوان پول هدیه بدن رو بذار بچه خودشون استفاده کنه! از خساستم هست

البته که حتی تو تبریک تولد که خرجی نداره هم فقط به خودشون تبریک میگن، بعد انتظار دارن تو هم بهشون بگی. من اوایل تبریک میگفتم بعد دیدم یه طرفه است و اونا به روی خودشون نمیارن منم نادیده میگیرم. آدم نه لنگ تبریک کسیه نه هدیه اما اگر احترام و ارزش دادنه باید دوطرفه باشه

والا مادرشوهر منم همینهبی فرهنگن دیگهحالا مامان من اگه بخواد مثلا سوغات یه چیز بخره واسه داماد میخره ...

دقیقا همینطوره. بعد انتظار دارن مث دختر باشی واسشون