2777
2789
عنوان

برنامه دیوار شما هم قطعه

61 بازدید | 11 پست

هرکارمیکنم وصل نمیشه چراااااا...

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه وصله شاید اینترنتت تموم شده

نه فقط دیوارم قطعه

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

بهتر. برنامه نیست رسماً کثافط برش داشته 

اولا می‌گفت لباس آگهی میکنن منظور دارن بعد کفش

حالا هم یه آقایی به چندین خانم تجاوز کرده می‌گفته بیاییم خونه برای کار خدمات منزل می‌برده بهشون تجاوز می‌کرده 

اصلا این برنامه باید جمع شده چیزی جز کثافت نیست 

یه مشت مریض جنسی

بهتر. برنامه نیست رسماً کثافط برش داشته اولا می‌گفت لباس آگهی میکنن منظور دارن بعد کفشحالا هم یه آقا ...

من بخاطر شغلم باید آگهی تبلیغات بزارم عزیزم.وگرنه که آره بعضی از افراد متاسفانه فرهنگ استفاده از این برنامه رو ندارن

واسه من همچنان قطعه

حذف کنین از اول نصب کنید ..من اینکاروکردم درست شد