2777
2789
عنوان

تو کیف پول شوهرم زنجیر به اسم مریم پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 51 پست
طلا بود؟ اگه طلاست بردار برو بفروش بگو فاکتورش رو گم کردم نوش جونشون کن بزار انقد بگرده تا خسته بشه ...

نه بدل نمیتونم نگم دارم آتیش میگیرم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت همچین کارکتری ارزش یه لحظه دیوونه شدن و استرس رو داره؟ چرا با مادر معشوقه شوهرت همکلام شدی که بگه ازدواج کرده یا نه؟

تورو خدا تا این حد خودتونو پایین نیارین با هر ننه قمری چشم تو چشم نشین .اگه شرایط طلاق نداری اصلا به روی خودت نیار اونم هر غلطی خواست بکنه

وقتی همسرت با یه افغانی رفته تو رابطه به چپت بگیر واقعا چون لول شوهرت خیلی پایین چیپه😂

به چپ بگیره یا راست !! زنی که بهش خیانت میشه و بازم چسبیده به مرد هرزه .. بی لول اون زن هس ک بخودش ارزش قائل نیس

چه دختره هر کجا باشه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
ب نظرم بهش نگو .الان بگی میگه برای قبلا هستقایمکی گوشیشو اول چک کن ی مدت زیر نظر بگیرش بعد ب روش بیا ...

میدونم گردن نمیگیره رمز گوشیشو خیلی وقته عوض کرده 

نمیتونم نگم بهش باید بگم مث سگ بیفتم به جونش

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
به چپ بگیره یا راست !! زنی که بهش خیانت میشه و بازم چسبیده به مرد هرزه .. بی لول اون زن هس ک بخودش ا ...

من خودم خط قرمزمه خیانت

ولی وقتی شوهرش این کارو کرده یعنی شوهرش هیچ گوهی پیش نیس

ببخشیدا اسی

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

میدونم گردن نمیگیره رمز گوشیشو خیلی وقته عوض کرده نمیتونم نگم بهش باید بگم مث سگ بیفتم به جونش

خدا لعنت کنه مرد خیانتکارو 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

حالا جالب ميشه جريان به خاطر اينكه كيف گشتي طلبكار أزت خيانت خودش يادش ميره بايد ازش عذر خواهي كني ...

اره جر میده که چرا گشتی منم میگم بچه ها برداشتن من دیدم ولی مث سگ میفتم به جونش بی همه کسو

من خودم خط قرمزمه خیانتولی وقتی شوهرش این کارو کرده یعنی شوهرش هیچ گوهی پیش نیسببخشیدا اسی

چه ربطی داره؟!! ینی اونیکه با ایرانی خیانت کنه گوهی هس !!و اونیکه با خارجی خیانت کنه خیلی بهتره ؟!!! چرا اصل قضیه رو ول میکنید به فرع میچسبید !!! خیانت خیانت . حالا با هررر کی ... موندم چرا زنا این خفت و ذلت رو میپذیرن و بیشتر جذب شوهر هرزشون میشن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اره جر میده که چرا گشتی منم میگم بچه ها برداشتن من دیدم ولی مث سگ میفتم به جونش بی همه کسو

بخدا می دونم آخرش هم خودت پشیمون می شی به نظرم نگو بهش شما که قبلا یه بار فهمیدین خیانت کرده دیگه چه فرقی می کنه اینبار