2777
2789
عنوان

دلم برای صدای نامزدم تنگ شده🫠💔

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست
فکر کن رفته زیر ماشین مرده.

نرگس خانم آروم باش😐

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرتون چقد فرصت؟

تا زمانی که بیاد جلو وگرنه خودتو آماده کن صد سال منت کشی کنی برای هر چیزی. این لطفیه در حق خودش و خودتون. الان دختر من دبیرستانیه اگه با کسی قهر کنه عکساش رو پاک نمیکنه هنوز عکس دوست دبستانی خودش که باهاش قهر بود رو داره این کارها واقعا بچه بازیه باید یاد بگیره حرمت رابطه تون رو داشته باشه حتی در مواقع دلخوری. من خودم خانمم ولی اگر یک بار همسرم پیش قدم بشه انقدر در خودم ظرفیت ایجاد کردم که دفعه بعد من رفع دلخوری کنم

پیشقدم نشو

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

تا زمانی که بیاد جلو وگرنه خودتو آماده کن صد سال منت کشی کنی برای هر چیزی. این لطفیه در حق خودش و خو ...

شاید اصلا کلا دگه نیاد جلو و تموم بشه🫠💔

پاک کردن عکسا شاید یعنی اینکه دگه میخواد بهم بگه همچی تموم

🥹🤍

خیلی بچگانس تا قهری چیزی پیش میاد آدم عکسای دونفره رو بزنه پاک کنهقصدتون ازدواجه

آره قصدمون ازدواجه

من حس میکنم پاک کردن عکسا از توی پیجش یعنی میخواسته بهم بگه همه چی تموم شده

🥹🤍

نامزدی که قرآن میارن

به نظر من بیشتر فکر کن پسری که با یه قهر عکسارو پاک می کنه فردا تو زندگی اگه  به  مشکل برخوردین  به همین راحتی حذفت می کنه آدمایی که توانایی حل مشکلاتشونو ندارن بدرد نخورتربن آدمان

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷