2777
2789
عنوان

جاری م گفت شوهرت برای دخترم شوهر پیدا کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 38 پست
نه اخه زور داره مگه شوهر من بچه ست که مسخره می کنه انگار خاله خان باجی ه

تند جواب میدی شاید برای همونه باهات خوب نیستن 

مثلا خودم بودم با خنده میگفتم اگه کارخونه دار اومد سراغ دختر گرفت از ما حتما معرفی میکنیم😁😏

حالا طوری نمیشه اگه یه موردی برای دخترای دور اوطرافتون معرفی کنیدخواهرشوهرمم به من گفت برای دخترش از ...

اخه می دونه دخترش چیه واسه همون 

هم اون هم خواهرشوهرم کسی نمونده باهاش دوست نباشن 

تازه رمزی هم می حرفن 

اونم کارخونه دار 

کارخونه دار هم نشسته منتظر با گل که بیاد خاستگاری 

کسی اینا رو معرفی کنه بعنت پشتش می مونه لیوان خودشونو هم برنمی دارن 

مو شونه می کنند همون جا می مونه مو و شانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مهم نیست کهمنم دیدم وقتی ی آقا ی موقعیت خوبی داره بهش میگن بین همکارات که زن میخوان دخترای فامی ...

خیلی خوشم میاد از اونا 

هر کی با اینا وصلت کنه بدبخت میشه

خیلی مهم نیست کهمنم دیدم وقتی ی آقا ی موقعیت خوبی داره بهش میگن بین همکارات که زن میخوان دخترای فامی ...

دقیقا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزیز جواب دادن شما هم به اون شکل باعث میشه ازت دلخور شن رفتارشون باهات زننده میشه. خوشرو نگاشون میکر ...

اون م الکی نگران ه دخترش دوست پسز کم نداره بالاخره یکی می گیرتش 

نه من قبلا خوب بودم باز اینا بد بودن

اره یه شوهر دارهذبه زنش بگن تو طرف و جز میده یه شوهر هم مثل شوهر من توف کنند تو صورت ما میگه شاید اب ...

کافیه مرد اجازه نده کسی سر به سر زنش بزاره از طرفی به هر دو طرف محبت داشته باشه 

همه چیز عالی میشه

کافیه مرد اجازه نده کسی سر به سر زنش بزاره از طرفی به هر دو طرف محبت داشته باشه همه چیز عالی میشه

این فقط به زنش محبت داره خوش به حالش 

اون وقت شوهر من بره بمیره

شما چون تنها میفتی و همسرتون نمیتونه درست هواتونو داشته باشه جواب رک و صریح میدی بدتر همه چیز خراب م ...

همسر م می تونه هوامو داشته باشه عمدا نمی کنه