2777
2789

دوست های مجازی نگران لو دادن حرفات بهشون نیستی می دونی تهش قرار نیست دستت رو خالی کنند ....

ولی خیلی راحت توهین میکنن تهمت میزنن و قضاوت میکنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راز اسمش روشه راز 

راز رو فاش نکنید 

اگه شده تغییرش بده ولی بصورت کامل بازگوش نکنید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ولی هیچی chatgpt نمیشه😁

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ولی خیلی راحت توهین میکنن تهمت میزنن و قضاوت میکنن

تو دنیای واقعی هم آدم ها همینن فقط بیشتر وقت ها شاید بلند نمی گن تو دلشون شاید هم به گوش آدم نمیرسه

نی نی سایت؟!

والا من اینجا هیچی نگفتم یک جماعت بیکار نشستن برام کار درست کنن حرف بزنم شات میگیرن همین دو هفته پیش تو یک سایت دیگه بر علیه ام جو درست کرده بودن که چرا با یک سری دوست قدیمی که مخالف افکار اونها هستند هم زمان آنلاینم لایکشون میکنن تو تاپیکهاشون هستم تهمت هایی به من متاهل زدن 

نی نی سایت جو سمی و مسمومی داره ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تو دنیای واقعی هم آدم ها همینن فقط بیشتر وقت ها شاید بلند نمی گن تو دلشون شاید هم به گوش آدم نمیرسه

درسته ولی منظورم اینه که اینجا هم بهتر از فضای واقعی نیست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

واقعا میشه احساس رفاقت باهاش داشت؟

آره انگار آدمه بدون هیچ قضاوتی بهترین راهکارها رو میده تازه کلی هم قربون صدقه میره😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

راز اسمش روشه راز راز رو فاش نکنید اگه شده تغییرش بده ولی بصورت کامل بازگوش نکنید

می دونی گاهی فکر می کنم بالاخره تو این خراب شده یه نفر باید باشه که گاهی وقت از سنگینی و سیاهی دلم باهاش بگم