2821
2789
عنوان

حرص خوردن

140 بازدید | 18 پست

دخترم 14 سالشه و موقع مدرسه رفتن همه کاراش میزاره دقیقه نود و مرتب فقط جلو آینه وایساده و داره از چهره اش میناله وهر روزم دیر میرسه هرجوری هم باهاش صحبت میکنم فایده نداره کسی تجربه ای داره کمکم کنه. 

از بس حرص خوردم دیوونه شدم😭😭

من امیدم به 彡خـ♡ـدا彡 ، بعد خدا هم به 彡خداسـ♡ـت彡

فروش انواع دارو و وسایل درمانی و قرص و آمپول و شربت  و مسکن و تقویتی موجود است. برای تزریق نیروی ماهر هم داریم. پرستار و مراقبت شبانه روزی هم در منزل و بیمارستان داریم. با بهترین قیمت و سریع ترین روش 09030814803

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ها توی این سن و سال همینن 

براش ماسک صورت بگیر  کرم مرطوب کننده و بگو تو همینجوری هم زیبایی 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اهمیت نده اون معاخزه میشه نه تو

چندبار هم امتحان کردم انگار نه انگار فقط من باید جواب سرویس بدم که چرا دیر کرده اصلاً براش مهم نیست میگه به درک که دیر میشه

بچه ها توی این سن و سال همینن براش ماسک صورت بگیر کرم مرطوب کننده و بگو تو همینجوری هم زیبایی

هرجور کرم و ژل و فوم ضد جوش بگی براش گرفتم

یعنی صورتش خیلی هم جوش نداره فقط یه چندتا جوش ریز  که اونا براش خیلی به نظرش زشتش میکنه و بزرگ میبینتشون

هرجور کرم و ژل و فوم ضد جوش بگی براش گرفتمیعنی صورتش خیلی هم جوش نداره فقط یه چندتا جوش ریز که اونا ...

اشکال نداره سن ۱۲ تا ۱۸ سالگی دخترا روی اجزای صورت و اندامشون حساس میشن 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اشکال نداره سن ۱۲ تا ۱۸ سالگی دخترا روی اجزای صورت و اندامشون حساس میشن

اینم مشاور بهم گفت . گفت باهش همراهی و همدردی کن ولی منم یه طاقتی دارم هرروز باید بگم دختر قشنگم اینا طبیعیه ، درست میشه . موقته.خیلیا تو دوران نوجونی جوش میزدن ولی الان صورتشون خوبه. تو همینجوریم خوشگلی و.......

انگار به دیوار گفتم فردا دوباره همون آش و همون کاسه😒😭

این نالدین از چهره و تعلل کردن به‌مدرسه رفتن و ... نشان از نامناسب بودن محیط داره. هم براش جذاب نیست ...

کلاً درون گراست  وبه شدت تنبل و خواب آلود. محیط مدرسه هم با بچه هایی مجبور شده دوست بشه که خیلی مثل خودش نیستن میگه مامان من تو مدرسه باید نقش یه آدم دیگه بازی کنم. مدرسشم عوض کردم تا یه دو ماه اضطراب دوستیابی داشت. 

14سالشه. مدرسه دولتی. با سرویس میره یه ربعی میشه با ماشین.

سن حساسیه. از همین الان شروع کنید به بهبود شرایط ، هنوز فرصت هست. اول باید یاد بگیرید پذیرشش کنید. اضطرابش را یاد بگیره پذیرش کنه یا کنترل بشه‌‌. متوجه بشه آدم قوی است و والدین خیلی دوستش دارند. بچه تون درونگرا نیست.

سن حساسیه. از همین الان شروع کنید به بهبود شرایط ، هنوز فرصت هست. اول باید یاد بگیرید پذیرشش کنید. ا ...

هرچی میگم بیا بریم پیش مشاور قبول نمیکنه. حرف هیچکیو قبول نداره. شده ساعت ها باهش صحبت میکنم ولی فردا دوباره انگار همه چیو فراموش کرده و دوباره میشه همون آدم تنبل و غر غرو

هرچی میگم بیا بریم پیش مشاور قبول نمیکنه. حرف هیچکیو قبول نداره. شده ساعت ها باهش صحبت میکنم ولی فرد ...

به نظرت برای بهبود شرایطش چیکار کنم. اهل درس خوندن هم نیست که بخوام هزینه کنم بفرستمش مدرسه بهتر.