2777
2789

ولی ما دخترایی ک باید دستمون تو جیب خودمون باشه خیلی گناه داریم هم باید ب فکر درس و موفقیتمون باشیم هم ب فکر پول در اوردن هم رسیدگی ب خودمون 

واقعا خوشبحال کسایی ک بابای پولدار دارن ما ک کار میکنیم واس چس تومن و ب هیچ جا نمیرسیم البته اینم بگم ساعت کاریم کمه حقوق کم میگیرم برا همین هنوز در نیومدم

ب نظرت معلمی برای ی دختری ک قیافه خیلی قشنگی نداره خوبه .ازدواج خوبی میتونه داشته باشه 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همینم ، خرج خاصی هم ندارم ولی از چس تومن حقوق که باید روزانه واسش تلاش کنم و کار کنم خستم ،پول کر ...

چقد مثل منی🥲🥲🥲

از این میترسم جای دیگه برم دوبرابر این پول بدن ولی ۱۰ برابرش کار بکشن جرئت نمیکنم در بیام ولی از ی طرفم خیلی کمه استهلاک لباس و ارایش و پول تاکسی نیس🥲🥲🥲

چقد مثل منی🥲🥲🥲از این میترسم جای دیگه برم دوبرابر این پول بدن ولی ۱۰ برابرش کار بکشن جرئت نمیکنم د ...

من پاره وقت کار میکنم اما هزار خفت و منت کشیدم این یه سال که اونجا بودم دوماه کمتر قراردادم تمومه درمیان دیگه نمیرم ، خود رییسش با پررویی گفت ما نمیخوایمت سال بعد ،حقوقم پول کرایم درنمیاد ،تازه اعضا خانوادم گاها می‌رسونن و برگشت رو تاکسی و اسنپ میگیرم و حتی به زور پول یه لباس ماهیانه میشه واسم 

چقد مثل منی🥲🥲🥲از این میترسم جای دیگه برم دوبرابر این پول بدن ولی ۱۰ برابرش کار بکشن جرئت نمیکنم د ...

درگیر اینم بین دوتا شغل ،برم سمت یکیش حداقل حقوقم عین بقیه مردم عادی باشه نه زیر خط نرمال ، تازه بیمه هم نیستم سرکار و هیچی به هیچیه ،کاری هست روزانه مطالعه موارد کاری لازم داره و کار با حساب کتابه ، هفته ای ۴ روز فقط میخواد درگیر یادگیری و مطالعه کارا باشی اونم توی خونه علاوه بر ساعت کاریش سر کار که باید کار کنی

درگیر اینم بین دوتا شغل ،برم سمت یکیش حداقل حقوقم عین بقیه مردم عادی باشه نه زیر خط نرمال ، تازه بیم ...

حقوق نرمال مهمه ولی باید کار کشیدنشون ۱۰ برابر اون حقوق نباشه من جایی حقوق زیاد زدنی میترسم میگم احتمالا عین سگ از ادم کار بکشن 

حقوق نرمال مهمه ولی باید کار کشیدنشون ۱۰ برابر اون حقوق نباشه من جایی حقوق زیاد زدنی میترسم میگم احت ...

من الان حقوقم کفاف یه دست لباس میده ، هفته ای چهار روز کامل گیرم از هفته از تایم صبح تا شب و کارا میمونه مجبورم بیارم خونه ، حداقل ۴ روز از هفته کل تایم گرفتار 

من الان حقوقم کفاف یه دست لباس میده ، هفته ای چهار روز کامل گیرم از هفته از تایم صبح تا شب و کارا می ...

من برعکس تو هر روز درگیرم ولی ۴ ساعت شیفتمه خیلی اوقات پنجشنبه و چهارشنبه و جمعه تعطیلم