2777
2789
عنوان

دعای زبان بند شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3196 بازدید | 39 پست
دعای مطیع شدن و حرف شنوی اینکه بقیه هرچی بگی بگن چشم وبه حرفت باشن

تو مطیع شدی حالا ؟ یا شوهرت 

چه کارایی ک نمیکنن مردم 

اعتقاد داری به این چیزا ....؟

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من ک توجه نکن ... هر چی دیدی بنداز بره دور ... 

ی حرز امام جواد بگیر بنداز دور گردنت  از توطئه هاشون دور باشی

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

تو مطیع شدی حالا ؟ یا شوهرت چه کارایی ک نمیکنن مردم اعتقاد داری به این چیزا ....؟

بله قبلا خیلی لجباز بودم ویک دنده و شوهرمم ادم عصبی

مدام بحث داشتیم وکوتاه نمیومدم

الانم هنوزم بعضی وقتا سر حرفمم اما نسبت به قبل خیلی بهتر شدم و واقعا حس میکنم یجاهایی نمیتونم دربرابر نظرش اعتراض کنم و منم قبول میکنم و لجبازیم کمتر شده

ایه۷۲سوره یاسین را۸۳بار از طلوع آفتاب تا قبل غروب افتاب روز دوشنبه روی هر خوراکی که هر روز میخوره ه ...

اون زبان بند ومحبت نوشته که برگردم علاقه نداشت میزاشت طلاق میگرفتم وقتی حتی مهریه امم داده بود  اما بازم این چیزی که گفتی و انجام میدم

اما دلم میخواد چیزی بخونم که مجرب باشه باعث بشه هیچ زبان بند و دعایی بهم اثر نکنه

بله قبلا خیلی لجباز بودم ویک دنده و شوهرمم ادم عصبیمدام بحث داشتیم وکوتاه نمیومدمالانم هنوزم بعضی وق ...

ببین ب مرور ک زمان میگذره همه همین طور میشن ... منم قبلا خیلی یکی ب دو میکردم با شوهرم... الان اصلا حوصله ندارم ..‌ میگم باشه تو راست میگی

ببین ب مرور ک زمان میگذره همه همین طور میشن ... منم قبلا خیلی یکی ب دو میکردم با شوهرم... الان اصلا ...

اینم هست ولی یجاهایی خودم قشنگ حس میکنم نمیتونم حرف بزنم یا اعتراض کنم یجوری دهنم بسته میشه

حالا دیگه خدا داند ومطمئنم هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست

انشالله بفکر حرز امام جوادم دنبال جای مطمئن میگردم

جاهای زیارتی دارن .. 

نمازم داره ی ساعت اینا طول میکشه 

نمازشم بخون بعد بنداز

اینم هست ولی یجاهایی خودم قشنگ حس میکنم نمیتونم حرف بزنم یا اعتراض کنم یجوری دهنم بسته میشهحالا دیگه ...

ب نظر من ک اصلا فکر بد نکن ، چون دعا رو هم دیدی حساس شدی ... و گرنه همه دهنامون بسته شده 

خب درست کردن دوبارش کاری ندارهخونوادش براشون این چیزا مثل دیکته هستچیزی میخوام که هیچی اثرنکنه بهم

هرروز چهار قل رو بخون فوت کن به شوهرتوخودت،به اب کتری هم فوت کن،تا اثرنکنه،انرژی های منفی زندگی رو این چهار قل ازبین میبره