2777
2789
عنوان

برای دخترم تولد گرفتم اما

470 بازدید | 32 پست

خانما دخترم کلاس دوم هست و دوست داشت همکلاسی هایش. رو دعوت کنه،کارت خریدم دادم چند تا از همکلاسی و دوستاشو دعوت کنه الان هر کی رو دعوت کرده مامانش میگه منم میام خونه منم کوچیکه ۸۰متره واقعا موندم چیکار کنم و اینکه من کیک ۳ کیلو سفارش دادم و ساندویچ ۲۵ تا 

اینکه مادر ها خودشون و بقیه بچه هاشون رو دعوت میکنن نمی‌دونم چیکار کنم

خب باید بی‌تعارف میگفتی اینو

میگفتی تولد فقط مخصوص بچه‌هاست

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون احساس نمیکنن مزاحمن. هم وجودشون لازم نیست و هم جاگیرن

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

چه مسخره بازیه جدیدا مامانا هم میان

زمونه بدی شده و به هیچکس نمیشه اعتماد کرد

بحث استارتر نیستا

کلا یا باید بچه شو نفرسته یا هم که فرستاد خودشم باهاش بره چون شناختی از صاحب مجلس نداره

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟