2777
2789
عنوان

نذر چهل شب نماز شب کرده بودم و امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 33 پست
لحظه ی ناامیدی ، قراره حاجت روا شی ، برای خدا نامه بنویس ،توی امامزاده یا بارگاه مطمنی بنداز .به کرا ...

به خود خدا قسم یه جعبه نامه برا خدا داشتم هیش کدوم نتیجه نداد هربار ناامیدانه با چشم های گریون از خدا کمک خواستم اما ب امام حسین قسم طاقت ندارم

دل شکستمو پر از درد بردم پیش امام رضا اونم فقط خدا و امام رضا میدونه با چه مصیبتی رفتیم اما امام رضا هم مث همیشه ردم کرد

نامع دادم چندین بار بردن کربلا

خودم بردم جمکران بردم مشهد و ...اما هیچی

قاصدک میاد ارزو میکنم

ارزومو به آب میگم

ب حیوونا غذا میدم ارزومو میگم

دست نیازمندو گرفتم یواشکی ک نفهمن منم 

اما هیچی

گاهی وقتا باید قبول کنم خدا برای من نمیسازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازت خواهش میکنم خسته نشووادامه بده مگه ماجزخداکیوداریملطفابرای منم دعاکن اسمم افسانه هست🙏😢

ادامه بدم اگ خدا جوابمو نده چی؟ اگ این اخرین باری باشه ک من دستمو پیش خدا دراز کردم چی؟ اگ دیگ ایمانم بره چی😭😭😭مگه من چی ازش خواستم اخه

نه عزیزم ادامه بده حتی با حال بدایشالا تا اخر چله ت اوضاع درست شده

منم همینو از خدا خواستم ولی تو ۲۰ روز چی میخواد دیگه عوض شه دیگ دارم کشیدع میشم سمت خودکشی از درد

به خود خدا قسم یه جعبه نامه برا خدا داشتم هیش کدوم نتیجه نداد هربار ناامیدانه با چشم های گریون از خد ...

من تک تک این کارها رو کردم ..جواب نگرفتم ...بعد ۸ سال فهمیدم وای بر من ، خدا را شکر جور نشد ..لطفا لطفا صبور باش .به وقتش قراره معحزه کنه ..دیگه برای حاجتت اینکارو نکن .برای خشنودی خدا انجام بده ..ذهنت رو از حاجتت دور نگه دار ..دیدی وقتی چیزی گم کردیم هر چی میگردیم پیدا نمیشه ، وقتی دست از سرش بر میداریم پیدا میشه 

من باشم زیارت حضرت معصومه رو از راه دور میخونم .بزرگترین مشکلات رو حل میکنه..اونا نمیزارن منت بنده ی ...

امام حسین چی؟ نخوندم؟

امام رضا چی؟؟

خواهر من ۱۴ شب هر شب نماز خاصه و طولانی ۱۴ معصوم رو میخوندم هر شب ب یاد یکیشون

خیلی گریه کردم زجع زدم التماس کردم

اما هیچ کاری واسم نکردن دین من رو گردنشونه

نع که من ادم بدی باشم

اما من با کوله باری از درد در اهل بیت پیامبرو زدم ب سفارش قران و الله و رسول خدا اما واقعا کاری از دستشون برام برنیومد

دارم زیر بار درد کمر خم میکنم دارم میمیرم دیگه

باورکن وقتش نرسیده فقط ماطاقتمون کم شده،میگن وقتی چیزی میخوای ازخدامثل میوه ی نرسیدس خدامیخوادبه وقت ...

عزیزم من ۲۷ سالمه! همسن هام دوتا بچه دارن

وقتش کی قراره برسه؟ پیر دختر شدم ؟ 

کی وقتش میرسه کار پیدا کنم؟ وقتی فرسوده شدم؟

من الان میخوام همین الان

من حتی نذر هامم نمیزارم رو گردنم بمونه اول عمل میکنم ینی اینقدر سماجت دارم

من تک تک این کارها رو کردم ..جواب نگرفتم ...بعد ۸ سال فهمیدم وای بر من ، خدا را شکر جور نشد ..لطفا ل ...

من فقط انجام میدم ک دین چله رو گردنم نمونه دیگه انتظاری از خدا ندارم چون از دستش برنمیاد دیگه واقعا

همون خدایی ک میگین یه شبه زندگیو درست میکنه

یه شبه زندگی منو ب باد داد

من فقط انجام میدم ک دین چله رو گردنم نمونه دیگه انتظاری از خدا ندارم چون از دستش برنمیاد دیگه واقعاه ...

عزیزم انشالله حاجت روا بشی برات دعا میکنم🌹حق داری خسته بشی ولی لطفا ناامید نشو🥲

خدا بخاد ۲۰ روز ک سهله تو یک روزم عوض میشه🫠

فعلا ک تو یه روز همیشه ذوقمو کور کرد

همیشه سر یه روز زندگیمو جهنم میکنه سر ۲۰ سال نمیتونم یکیشم درست کنم

من دلم از خدا گرفته 

عزیزم من ۲۷ سالمه! همسن هام دوتا بچه دارنوقتش کی قراره برسه؟ پیر دختر شدم ؟ کی وقتش میرسه کار پیدا ک ...

پیردخترچیه منشصتیم به خودم اینونمیگم زندگی کن برای ازدواج دیرنمیشه بایدخوبش بیاد