2777
2789

خانوما من ساکن تهرانم مامانم اینا اصفهان تا همین دیروز قصدم این بود بچه مو تهران به دنیا بیارم و مامانم بیاد پیشم اما یک کاری پیش اومده مجبورم چهارشنبه برم اصفهان ولی دیگه همونجا زایمان کنم، الان خیلی میترسم تو مسیر اتفاقی بیوفته، از تهران تا اصفهان ۵ ساعت راهه کسی تجربه مسافرت رفتن تو بارداری را  داشته مشکلی پیش نمیاد؟؟، اینم بگم بارداریم بارداری پر خطری نیست ولی همش میترسم کیسه آبم پاره بشه🥺🥺

خب ریسکه باید از دکترت بپرسی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچیت نمیشه برو 

فقط یه ساعت یه بار ده دقیقه پیاده روی کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من از خداااامه، عیدم هیچ جا نرفتم موندم خونه تک و تنها ولی الان مجبورم موندم چیکار کنم🫠

نرو جانم 

حتی اگر مجبوری 

کار یک بار میشه

به خدا یک خانم اینجا بود هفته ۲۰ بهش گفتم عید سفر نرو گوش نداد رفت کیسه آبش پاره شد بچه از دست رفت رک میگم بهتون که بدونید خطرناکه قصد نگرانی ندارم ولی اگر فکر کن بری از تهران برسی قم یا کاشان مشکلی پیش بیاد چی میخوای کنی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️