2777
2789

دانشگاه بودم امروز،بعد ساعت ۹ میخواستم برگردم،گف خودم میام دنبالت.بعد یکی از درای دانشگامون به یه کوچه میخوره،اونجام پر تردده‌.

بعد یه مسئله ای پیش اومد تو کوچه که تقصیر منم نبود،اینم عصبانی شد، بازومو گرفت هولم داد جلو گف برو تو ماشین ببینم اه.بی عرضه.

بعد دو سه تا از بچه هامون که داشتن میرفتن تو کوچه دیدن ولی روشونو کردن اون ور.

انقد گریه کردم ظهر که کلا صورتم و چشمام پف کرد.

خیلی ناراحتم الان.بی دلیل قاطی کرد امروز.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بهش بگو شعور نداری جلو همکلاسیام اینجوری رفتار میکنی

محلش نزار  بی ادبو

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چی بود

دوتا مرد سر کوچه وایساده بودن به زور قرآن کوچولو میدادن دستت و میگفتن به خیریه ما کمک کنین،بعد من نمیخواستم ازشون بگیرم هی خواستم قرآنه رو پس بدم گفتم پول نقد ندارم،طرف هی اصرار میکرد میگف کارتخوانم دارم،من گفتم مرسی آقا قصد کمک ندارم،بعد همسرم یهو اومد قاطی کرد که اصلا به چه حقی از خانوم من میخواین پول بگیرین؟نمیخواد به شما گدا گشنه ها کمک کنه.چه خیریه ای؟مجوز دارین اصلا؟

مرده هم ترسید گف اصراری نیست آقا.

اینم بد و بیراه گف بهشون بعدم منو هل داد برم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

واقعا موقعیت بدیه و آدم احساس کوچیک شدن میکنه اون لحظه متاسفم واقعا 

ولی الان با گریه کردن اتفاقی نمی‌افته آرامش خودتو حفظ کن 

و در نهایت بنظرم برو همسرتو به ۸ قسمت تقسیم کن دلت خنک شه 🤣🤣

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

چه ربطی به عرضه داره گفته بی عرضه ! 

چقدر این مردا مزخرفن

شوهر من یبار سر اینکه تو رستوران یه مرده صندلی رو کشید عقب نزدیک بود منو له کنه و من با مرده درگیر شدم 

تو ماشین بقدری سرم داد زد اونم ۸ صبح زمانیکه شبش تا صبح شیفت بودم و اصلا اعصاب نداشتم !  تا میتونستم جیغ کشیدم و با مشت کوبیدم به شیشه ماشین دستام شل شد انرژی گلوم کامل رفت قشنگ مرگو جلو چشمام دیدم 

مردک نفهم سر یه مرد غریبه منو تا حد مرگ برد