2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیر مار قرمز وزرد چیه وبیابون

مار توی خواب نشونه ی دشمن داشتنه ک میخواد بهت آسیب بزنه و کینه ازت داره و میتونه نشونه ی این باشه دراینده مشکلاتی سر راهت قرار میگیره..

مار زرد در خواب نشان دهنده جنبه شهودی و معنوی شماست و اگر در خواب شما را گاز بگیرد و یا به شما حمله کند سمبل خیانت است. رتگ زرد همیشه به معنای احتیاط بوده، پس اگر ماری به این رنگ در خواب دیدی باید حواس خود را کاملاً جمع کنید. تعبیر این رویا آن است که فردی با شما دشمنی دارد و این فرد از بیماری، رنگش ب زردی می زند

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

مار توی خواب نشونه ی دشمن داشتنه ک میخواد بهت آسیب بزنه و کینه ازت داره و میتونه نشونه ی این باشه در ...

ممنون چند وقته همه مدل خواب مارمیبینم دشمنم ک اشکار دشمنی میکنه فعلا ضربه کاری نزده چند وقت پیش خواب یه مار سیاه بزرگ و سعی داشت نیش بزنه ولی نتونست دیدم