2777
2789

من به خاطر یه تروما توی بچگیم ، اضطراب اجتماعی پیدا کردم و فوبیای جنس مخالف ک خداروشکر هردوشون 80 درصد خوب شدن، اما مشکل اعتماد کردن به مردم رو دارم، حس میکنم همه دروغ میگن، همه نامردن،فیکن،میخوان گولم بزنن و صادق نیستن و دارن چهره واقعیشون رو پنهان میکنن، دروغگو ان

و همیشه به همه مشکوکم،و نمیتونم اعتماد کنم به هیچکس

کسی هست مثل من؟ 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم اکثر مواقع

مثلا تا با کسی حرف میزنم یکم بیشتر از خط قرمزم صمیمی بشه درجا آژیر قرمز در میاد واسم 

وای دقیقا منم همینم

جالبه فکر کردم فقط خودمم😂 مثلا همیشه هم با راننده تاکسی و اسنپی مشکل دارم ی تاپیکم زدم براش حس میکنم میخوان بدزدنم😂

منم سخت اعتماد میکنم که حق میدم به خودم اما به این شدتی که گفتی احساس میکنم ممکنه غیر طبیعی باشه

من حس نا امنی دارم نسبت به آدما 

تصورات اشتباهه گلم

برعکس من به همه خوشبینم 

سعی میکنم زرنگی به خرج بدم ولی ذاتا این مدلی ام

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
دقیقا منمخوشم از نزدیکی زیاد نمیاد

مقصر ضربه هایی که از آدم های انسان نما خوردیم و از اعتمادمون سو استفاده شده 

و واقعا الان وضع اکثریت جامعه جوری شده که ذات های خراب پشت نقاب های مهربانی مخفی شدن

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷