2777
2789
این خیلی خوبه ک همه رو بلده ولی از ی طرفم وقتی کلاس اول بره چون همه رو بلده دیگ خسته کننده میشه براش ...

ببین نصف کتاب بخوانیم خونده و بلده دیگه من گذاشتم کنار که زیاد پیش. نره یکم توی نوشتن فقطبد خطه بزور میاره املا کلاس اول بهش بگم خودم معلمم البته دبیرم میترسم دخالت کنم تو یادگیرش 

ببین نصف کتاب بخوانیم خونده و بلده دیگه من گذاشتم کنار که زیاد پیش. نره یکم توی نوشتن فقطبد خطه بزور ...

میگم اگ بلده همه رو کامل دیگ نذار بقیه کتاب کلاس اولو بخونه چون جذابیتش از بین می‌ره.کلاس اول براش خیلی راحت میگذره .خداروشکر ک بلده .اگ خیلی خوندن دوس داره کتاب داستان بذار بخونه ولی کتابای درسی رو دیگ نده بهش بذار کلاس اول ک رفت کتاباشو بخونه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تموم نشد.موند واسه صبح.اره والا پیر شدیم

من گوشیو جمع کردم فقط پنج شنبه جمعه میتونه گوشی بازی کنه

تی وی هم یک ساعت اول ک خسته از مدرسه اومده اگه ب حرف نکنه گفتم کابل تلویزیون رو بابا جمع میکنه میبره‌

خودت مدیریت کن

😭ازخودم بدم اومد.هررچند بخداحق دارم.اخه برمبگرده میشینه بازی گوشی کامپیوتر کوچه برنامه کوودک.....تا ...

پسر؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نذار بره کوچه بگو اگر مشقاتو نوشتی می‌ذارم بری در غیر اینصورت خیر. یا مثلاً برنامه کودک رو ازش بگیر یا گوشی. شرط بذار با یکیشون که بیشتر دوست داره

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

بچه کلاس سومی باید تا۱۲شب بشینه مشق نوشتن اخه.تازه تموم نشه.صبح باید شش بیدارشه

نوه من الهی قربونش برم ازمدرسه میاد نهار میخوره تکالیفش رو انجام میده کلاس سوم هستش شبم ساعت ۹میخوابه صبح هم براحتی بیدارمیشه غیر انتفاعی میره

برای من کلاس اوله

انقد نق میزنه و وقت کشی می‌کنه اصلا وقت نمیکنه کارتون ببینه یا بازی کنه

بنظرم بهترین راهش اینه در دفترشو‌ببندی بیخیالش بشی ازونور پیام بدی به معلم تا تو کلاس باهاش دعوا کنه اونوقت دیگه هیچوقت اذیتت نمیکنه خودش می‌ره می‌نویسه

این روش واقعا جواب میده 

با یبار مشق ننوشتن هیچی‌نمیشه