2777
2789

دختر من کلاس اوله تا میگم خانوم مشقاتو فرستاده دخترم صورتش قرمز میشه لپ هاش گل میندازه استرس میگیره😔

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
من این حرف و هرروز با خودم تکرار میکنم اردیبهشت فقط زود تموم شه

مخصوصا ک کلاس اوله دیگ روانی شدم بخدا موهام همه سفید شدن هروقت معلم میگ امتحان اصلا حمله روانی انگار بهم دست میده 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخصوصا ک کلاس اوله دیگ روانی شدم بخدا موهام همه سفید شدن هروقت معلم میگ امتحان اصلا حمله روانی انگار ...

دختر منم کلاس اوله بخدا منم نابود شدم یعنی پیر شدما..... خیلی سال سختی بود واقعا

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
دختر منم کلاس اوله بخدا منم نابود شدم یعنی پیر شدما..... خیلی سال سختی بود واقعا

اوف مخصوصا ک پسرم پیش دبستانی چون هزینه غیر انتفاعی زیاد بود دولتی رفت وحروف الفبا و بلد نبود قشنگ یعنی دیوانه شدم احساس میکنم

بازی. برنامه کودک.

با هم بشپینین ی برنامه بنویسین. اول بگو چه کارایی دوست داره انجام بده ترجیحا اول استراحت کنه بعد مشق بعد کارای دیگه قبل تموم شدن مشقش اجازه دست زدن به گوشی نداره

من با پسرم نوشتیم راحت شدم دیگه

همتای مامانم بودم❤

اره دوس داشت الانم دوس داره ولی حوصله نداره از قبل امادکی نداشت ریاضی و نگارش و ...

عزیزم پسرم الان حروف کامل یاد گرفته اعداد تا صد میشمره کتابای کلاس اولو مرور میکنه همش البته من بهش نمیگم یا اجباری ندارم خودش علاقه داره بنظرت براش مشکل ساز نمیشه جلو میخونه؟

پیش عزیز

این خیلی خوبه ک همه رو بلده ولی از ی طرفم وقتی کلاس اول بره چون همه رو بلده دیگ خسته کننده میشه براش ک گوش بده ب معلم چون همه رو بلده روخوانی هم بلده کامل؟!