2777
2789

یه خانمی تماس گرفتن باهام گویا شماره بنده رو از کادر دانشگاه گرفتن (فرهنگیانم)

خودشونم فرهنگی بازنشسته بودن

برای پسرشون 

متولد ۷۷

پسرش مهندسی برق خونده

استخدام نظام توی بخش هوا فضا هست

حقوقش هم ۲۰ تومنه

ماشین هم داره

بچه ها من بهشون گفتم نه خب

ولی خیلی باهام حرف زد و اینا کلا

هی میگفتن یه دیدار داشته باشیم حالا

حالا از دیروز دارم فکر میکنم این مدل آشنایی خوبه یا نه؟ 

اصلا من چی باید بگم اگر چنین موردی باز پیش بیاد برام؟

خب من دانشگاهمون مختلط نیست ، اصلا پسر نمیبینم،

تا حالا پسری مستقیماً ازم خوشش نیومده یا حرفی بزنه خواستگاری چیزی

ولی من دوست دارم یه نفر خودش منو ببینه ازم خوشش بیاد

و اینکه دلم میخواست شغلش یکم بالاتر باشه 

یا نظامی ها رو اصلا نمیشناسم

یا اینکه میگفتم آمادگی ندارم میگفتن ۲۳ سالتونه دیگه و اینا

آخه کلا اینطور موقع ها بلد نیستم چیکار کنم چی بگم 😶😕

زشت نیست یکی بره در دانشگاه فرهنگیان که حالا همه خانمهاش شاغلن دنبال زن به نظرتون؟ 

چرا یه جوری میشه آدم ؟

بعد به نظرتون موقعیتش چطور بوده؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

نه 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

منم قبول ندارم حس بدی بهم دست میده 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
اصلا هم خوب نیست حقوق 20تومن تو این دوره زمونه چیه واقعاااا!....

میدونم کمه والا امروز انقدر دوستم میگفتن خاک بر سرت رد کردی 

هرچی فکر میکردم چرا نباید رد میکردم نمیدونم؟ 

برای خودم‌ نه چون‌ کلا خواستگاری سنتی نیستم

ولی حتما ببینش حداقل یه دیدار داشته باش ادم بدون دلیل و الکی هیچ موقعیتی رو رد نمیکنه

کم کمش اینه که طرف و دیدی و یک مرد به کسایی که دیدیشون اضافه میشه باور کن حتی یه دیدار ممکنه برات تجربه ای بشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خب ی بار دیدن ک مشکلی نیست حقوقم بیشتر میشه

خب برای من سخته 

شاید اولین بار بود نشستم جدی فکر کردم 

میدونم کمه والا امروز انقدر دوستم میگفتن خاک بر سرت رد کردی هرچی فکر میکردم چرا نباید رد میکردم نمید ...

ببخشید ببخشید ولی دوستت میخواسته تورو از چاله بندازه تو چاه...به اون چ ربطی داره خودت عقل داری دختر با یکی برو که از همه لحاظ خوب باشه ...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️