2777
2789
عنوان

امشب مهمون خونه جاریم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 140913 بازدید | 773 پست
هرچی درس کرد دستش درد نکنهحتی نون پنیرمهمونی رو بخاطر ارتباط عاطفی برید نه شکم

اکانت دوم جاری😑😂هیچکی برا خوردن هیچ جا نمیره اما همه رفتارای ادم نشونه احترام و بی احترامیه. یا دعوت نمیکرد یا یه مدل غذا درست میکرد حداقل

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

هیچکس براخوردن جایی نمیره  امااین دلیل نمیشه میزبان یه غذای بی ارزشو بدردنخورودم دستی بزاره وسط ....

مگه اینکه مهمون سرزده باشه ووقت بر ااشپزی نباشه

یااینکه دوطرف کاملا خودمونی باشن...

اما برامهمونی که سالی یکی دوبار میاد باید بااحترام کامل غذای خوب گذاشت نه چندان مجلل واصراف اما غذای ابرومند 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قدر بیشعور و بی شخصیته جاریت من باشم اصلا از اون غذا تمیخورم میگم سیرم بعدم به شوهرم میگم یجوری نامحسوس به داداشش بگه که غذاشون بی احترامی بهمون بوده دیگه هم نمیرم خونشون  

.بکی از آداب مهمانداری و احترام پذیرایی درست هستش. من هیچوقت جلوی مهمونم سیب زمینی تخم مرغ نمیزارم،ک ...

لااقل همین سیب زمینی تخم مرغو یکم سس و خیارشور و کالباس میزد اولویه درست میکرد 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

از خانمای محترمی که نظرشون یا انتقادشونو محترمانه بیان کردن ممنونم 

اما برای خانمایی که توهین کردن متاسفم، من نه توهین کردم نه حرف بدی زدم، که بی احترامی کردن 

من الان اومدم سایت و دیدم تاپیک پر بازدید شده حقیقتا انتظارشو نداشتم و اصلا دلم نمیخواست پر بازید شه 

ممنون میشم راهنمایی کنین چطور تاپبک رو حذف کنم