2777
2789
عنوان

ریزش مو

89 بازدید | 9 پست

خانما موهام تا رو وسط بازومه اگه هروقت شونه کنی ۲۰ ۳۰ تا بریزه طبیعیه؟ مثلا گره هاش که باز شد بعد کلی مو که ریخته دیگه مو نریزه ریزش طبیعیه؟ دارم خل میشم از غصه موهام برای شمام همینقدر میریزه یا نه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همین شرایطو دارم آزمایش خون دادی؟چند سالته؟

نه تازگیا ندادم موهام خیلی خوب شده بود میریخت ولی خیلی کم الان باز ریزشش زیاد شده شامپو هم همونه نمیدونم چی شده

همبشه بعد حمام روغن تراپی کن.خیییلی کم ریزش میاد اونم به وقت شونه

وای نه موهام همینطوریشم هر روز چربه اگه روغن بزنم که باید حموم باشم همش

نه تازگیا ندادم موهام خیلی خوب شده بود میریخت ولی خیلی کم الان باز ریزشش زیاد شده شامپو هم همونه نمی ...

دکتر اولش گفت شاید تیروئید باشه رفتم ازمایش گفت برو سونوگرافی رفتم گفت کیست داری علت ریزش مو به خاطر اینه ربطی به هم ندارناا ولی خب قرص داد نسب به قبل خیلی خیلی بهتر شده

به نظرم شمام برو یه آزمایش بده دکتر بهتر راهنمایی میکنه

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
دکتر اولش گفت شاید تیروئید باشه رفتم ازمایش گفت برو سونوگرافی رفتم گفت کیست داری علت ریزش مو به خاطر ...

والا من هفت ماه پیش چکاپ کلی دادم حتی آزمایش هورمونی مشکلی نداشتم