2777
2789

بچه هاتون چه کارای بدی می کنن و چیکار می کنین که ترک کنه؟ پسر من از بچه ها تو خانه بازی یاد گرفته بزنه منو باباشو دوستاشو مامان بزرگ بابابزرگاشو. هرکار می کنم ترک نمی کنه! قصه گفتم بی توجهی کردم دعواش کردم قهر کردم هیچی اثر نمی کنه امروز از شدت درموندگی دیگه زدم زیر گریه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من زدن خداروشکر از سرش افتاده مگه یه بچه ای اذیتش کنه ک هل میده ، خیلی وسیله پرت می‌کنه کلی چیزی شکسته که چند وقتیه شروع کردم هرچی از اسباب بازی هاش پرت می‌کنه می‌ذارم بالای کمد میگم چون پرت کردی جمع شد حالا یکم بهتر شده  

شما هم اول نذار خودتون رو بزنه ، میخواد بزنه فقط جلو دستشو بگیرید بگید کار بدیه ، بعدم جایی می‌رید بگید اگه بزنی میریم خونه و واقعا برید ، پسر من حدودا  یه سال و نیمه بود اینجوری بود خیلی بده آدم خونه نشین میشه انگار از جمع طرد میشی 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
بعد چیکار می کنین که تو جمع نگه! منو دیروز جلو همسایه مون زد آب شدم از خجالت

حواسشوپرت میکنم‌معمولا مثلایادگرفته میگه عوضی میگم چی میخوای لباستوعوض کنی خیسش کردی

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
من واقعا خجالت می کشم تو جمع که می زنه بعضی وقتا مثل امروز خودمو به زور کنترل می کنم که نزنم رو دستش

دستشو بگیر نذار بزنه

ولی خیلی غصه نخور میگذره

دخترمم همه بچه ها فامیل رو میزد

الان نه سالشه خانمی شده

پسر من زدن خداروشکر از سرش افتاده مگه یه بچه ای اذیتش کنه ک هل میده ، خیلی وسیله پرت می‌کنه کلی چیزی ...

وای این نوه اول هر دو طرفه می خوای یه ذره تنبیه کنی بدتر خودت تنبیه می شی ولی دستشو می گیرم می گم بده زدن ولی می خنده بازم می زنه واقعا درمونده شدم امروز