2821
2789

برای خودم نیس برای برادر زادمه 

میگم وقتی معدل تو کنکور خیلی تاثیر داره چه فرقی داره یه مدرسه عادی درس بخونه یا نمونه در صورتیکه همون مدرسه عادی هم می‌تونه معدل خوب بیاره

آرزومه که بغلم کنی خودت....

خب سطح اون مدارس به نسبت بالاتره و طبیعتا نتیجه بهتری هم داره

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من اصلا فرقی نداره در صورتیکه که معلم های خوبی داشته باشن و فضای مدرسه فضای درسخونی باشه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

خب سطح اون مدارس به نسبت بالاتره و طبیعتا نتیجه بهتری هم داره

اون واسه زمانی بود که فقط کنکور بود الان شصت درصد معدل تو کنکور موثره 

همونم تو مدارس عادی میشه کسب کرد

فرق که صد درصد داره چون خیلی از نمونه دولتی ها درسخون تر هستن و بیشتر تلاش میکنن ولی مدارس عادی همه ...

خب من میگم به بچه زرنگ که مدرسه عادی هم معدل الف هست چر ا باید اون همه زحمت و استرس رو توی نمونه و تیزهوشان بکشه

خب من میگم به بچه زرنگ که مدرسه عادی هم معدل الف هست چر ا باید اون همه زحمت و استرس رو توی نمونه و ت ...

عزیزم جوابتون رو دادم ولی نمیدونم چرا دوباره سوالتون رو تکرار میکنید 

خببب میگم نمونه دولتی رقابت بیشتر 

طرف ذهنش  کلا سمته درسه بیشتر تلاش میکنه 

جو عادی با نمونه زمین تا اسمونه  

نمونه بهترین معلم ها و برنامه ها رو داره

عادی هم خیلیاشون معلم های نمونه هستنا ولی خب نمونه دولتی  بهتره قطعا 

عشــــAــــق🔗♥️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز