♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍' ♡میگذرنروزایسخت:)🤍' به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️
واقعیتش اینطوری بهش گفت که راسته که انسانی ها ( رشته اش) شلوغن
♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍' ♡میگذرنروزایسخت:)🤍' به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تاپیک قفل شد نتونستم بگم بهتارههه مامانم جوجه بود🥺😂عه پس توهم مثل من هروز دعوا دارید؟😂😂
اخییی🥺😂😂😂
الان ک بیشتر تواتاقمم . ولی آره بابا مگه میشه دعوا نکرد
من به غیر خودم دو تا داداش کوچیک تر از خودم دارم واسه همین دعوا ها با من زیاد نیست😂😂😂میره سمت داداشم😂😂😂😂😂😂😂
بخدا این مامانا همشون یکین😂😂اخلاقاشون رفتاراشون و.. شکل همه
واقعاااا
فرقی هم نمیکنه چند سال اختلاف داشته باشیم😂به هر حال مادر ایرانی ان😂😂