2777
2789
عنوان

درد و دل

109 بازدید | 3 پست

خانما واقعا حالم خوب نیست 

برا اولین بار در زندگیم دلم خواست ک بمیرم 

این همه سال افسردگی داشتم 

این همه مشکل داشتم یه بار دلم نخواست ک بمیرم همیشه میگفتم هر چقدر هم ک بد باشه دنیا یه چیزی داره ک من دلم خوش بشه بهش 

عوضش مادرم هست اون منو دوس داره بابام شبا میاد پاهامو ماساژ میده میگه دخترم خسته اس 

ولی واقعا دیگه نمیکشونم این یکی رو نمیکشونم 

مغزم درد می‌کنه ناامیدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نا امید نباش قوی باش همین که پدر مادرت هواتو دارم دوست دارن یه نعمته بهشون نگاه کن ببین چقدر باهاتن تو میتونی قوی تر از این باشی تو دختر قوی هستی خدا هم کمکت می‌کنه مطمئنم یه روز خوب میشی یه روز عالی میشی حال دلت خوب و عالی میشه تو بهترینی تو قوی و عالی هستی خوشگل و زیبایی تو میتونی دوام بیاری و با این افسردگی یا هرچی که هست بجنگی یه روز انقدر حال دلت خوب میشه آنقدر حس خوب میگی ی انرژی مثبت میگیری که به این روزا فکر می‌کنی خندت میگیره من میدونم تو میتونی من میدونم تو خوب میشی تو خوشحال ترین و انرژی مثبت ترین میشی تو میتونی میتونی دختر قوی