2777
2789
عنوان

دست به بلاکتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 34 پست
بجز یکی دوتا مزاحم تاحالا کسی بلاک نکردم . چرا بعد کات باید یکی بلاک کنم؟

آخه من دیدم همه میکنن که طرف دیگ نتون برگرده

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

نه حتی اگه مزاحم هم بشه نمیکنم اینکارو 

ازون روانی که مشکل اعصاب و روان داشت که کسی بدتر نیست 

من بلاک نکردم چون اگه اینکارو میکردم با یه شماره دیکه زنگ میزد 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بلاک نمیکنم اگه مزاحم بشن بلاک میکنم 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

بزار از دست به بلاک مامانم بگمببین با طرف هزاریم رودروایسی داشته باشه یه وضعیت چرت یا یه پیام چرت دی ...

چه خوب واقعا 😁

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

بزار از دست به بلاک مامانم بگمببین با طرف هزاریم رودروایسی داشته باشه یه وضعیت چرت یا یه پیام چرت دی ...

واااای منم اینجوریم ..دس ب بلاک انقد خوبه ک حد نداره ...بلک لیستم بیشتر از مخاطبامه 😂😂😂😂😂

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭