2777
2789

سلام عزیزان میخواستم اگر کسی تجربه داره بهم بگه

من اندومتریوز دارم و تو حاملگی اولم فهمیدم انقدر که درد داشتم و موقع زایمان )سزارین) دکتر گفت تمام رودت درگیره. تو حاملگی اول دردای وحشتناک داشتم

الان تو حاملگی دومم بازم درد دارم 

به این صورت که زیر شکمم درد میگیره جوری که از درد نفسم بند میاد ولی فقط چند ثانیه دوباره خوب خوب میشه بعد چند ثانیه دوباره (دردای کرامپی طور) . الان یه دکتر میگه اینا انقباضه باید استراحت مطلق باشی

یکی میگه این به رباط های شکمت فشار وارد میشه که درد داری چون چسبندگیت به خاطر اندومتریوز زیاد رحمتم داره بزرگ میشه برای همین انقدر درد داری یعنی دکت. دوم میگه استراحت مطلق لازم نیست. میخوام بدونم کسی بوده مثل من دردای انقباضی داشته تو حاملگی با اندومتریوز و حرکت کرده باشه و اتفاقی افتاده باشه؟چون دکتر اولیه میگفت این انقباضا شاید به طور کلی باعث نشده باشه طوب دهانه رحمت کوتاه شه ولی با هر بار انقباض کوتاه و بلند میشه و خودش باعث زایمان زودرس میشه.شرایط زندگیم یه جوریه اگر استراحت مطلق باشم خیلی اسیب میبینم باید حتما داشنشگاه برم . ممنون میشم تجربه داشت کسی بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم ان شاءالله چیزی نیست نگران نباش برو دکتر حتما . اگه رفتی دوباره برو

تا الان چهار تا دکتر مختلف رفتم 

دوتاشون میگن استراحت مطلق 

دوتاشون میگن استراحت لازم نیست 

خیلی مضطربم که حرکتم تو طول روز زیاده ودردام وحشتناک شده. نمیدونم کدوم درست میگن. اگر میدونستم خطر نداره دردو به جون میخورم و با خیال راحت کارمو میکنم

درددرحدپریودتا۳ماه اول طبیعیه اگه بیشتره برودکتر

نه دردام خیلی زیاد تر از پریودیه . رفتم دوتر نظرا متفاوت بوده . میخوام بدونم کسط تجربشو داره که بدونم کدوم دکتر نظرش درسته

سونو نکردی ببینی اندو داری یا نه . من که اندو دارم دردام دقیقا همینجوریه

چرا دیگه موقع حاملگی اولم دردام این شکلی بود گفتن اندومتریوزه بعد که اومدن سزارینم کردن گفتن کل رودتم درگیر کرده.الان شما باردارید که درد دارید؟

چرا دیگه موقع حاملگی اولم دردام این شکلی بود گفتن اندومتریوزه بعد که اومدن سزارینم کردن گفتن کل رودت ...

منم درگیری روده دارم موقع پریودی و دفع درد شدشد دارم تیر کشنده هست دفبقا همینجوری 

شما رودتون رو برداشتن . من هنوز عمل نکردم 

منم درگیری روده دارم موقع پریودی و دفع درد شدشد دارم تیر کشنده هست دفبقا همینجوری شما رودتون رو بردا ...

من غیر از زمان بارداری هیچ علائمی ندارم . خود دکتر میگفت با این همه پیشرفتش باید علائ میداشتی . البته پریودام خیلی درداش زیاد بود ولی فقط یک روز نهایت. 

نه من به اندومتریوزم دشت نزدم چون دکتر گفت بهترین چیزی که همین بیماری رو کنترل میکنه پریود نشدنه که تو به خاطر حاملگیت الان پریود نمیشی. در کل خود حاملگی به نوعی درمان اندومتریوزه. ولی دردادش خیلی بده تو این دوران

من غیر از زمان بارداری هیچ علائمی ندارم . خود دکتر میگفت با این همه پیشرفتش باید علائ میداشتی . البت ...

مطمین باش به خاطر همینه . مال من ۱۳ میلیه با پریودی و یبوست اینقدر درد دارم معلومه که بارداری با فشار و انقباضی که بهش میاد چقدر درد داره