2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نیستوحشتناکهخیلی بده

با هیچ کدومشون در ارتباط نیستم 10ماه ازدواج کردم ولی اونقدر  فرهنگمون باهم متفاوت بود ک کلا الان تقریبا یک ماه قطع ارتباط کامل هستم

با هیچ کدومشون در ارتباط نیستم 10ماه ازدواج کردم ولی اونقدر فرهنگمون باهم متفاوت بود ک کلا الان تقر ...

ده ساله شهر شوهرم هستم

هنوز که هنوز نتونستم باهاشون کنار بیام

انکار از خود اصلیم خیلی دورم

ده ماه که طوری نیس

ده ساله شهر شوهرم هستمهنوز که هنوز نتونستم باهاشون کنار بیامانکار از خود اصلیم خیلی دورمده ماه که طو ...

وااااای خدا دقیقا ....ببین اونا همه عادت دارن شب ها همیشه دور هم جمع میشن به غیبت کردن از جوراب همسایه و فامیل میگن تا طلاق و ازدواجشون ....و حرف های مسخره اصلا برای جالب نبود....کار کردن انکار اجبار خونشون که من زیر بار نمیرم......فضولی و تیکه عادی بود براشون ....خلاصه با خودم گفتم دارم اذیت میشم دیگه منکه اینجا هیشکی ندارم ...همینارم دیگه نداشته حساب کنم راحت....قطع رابطه کردم