من درمورد بقیه اطلاع ندارم اما سگمو خیلی بهش میرسم هروقت جیش کنه دستو پاشو میکنه تو اب خشک میکنه منم مشکلی ندارم مثل این میمونه کسی ک خیلی دوسش داری مثل بچت میمونه بیاد اینکارو کنه بعد باید بگی چندشم میشه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دقیقا چجوری میتونن تحمل کنند😳🤢 بعد با بچه مقایسه میکننآخه حیوان با کسی ک از گوشت و پوستته رو مقایس ...
مقایسه نکردم . شماهایی ک برای این بیچاره های پاک و بی ازار ارزش قائل نیستید هی انسان انسان میکنید پس اینم یاد بگیرید احترام بگذارید دوست عزیز.احترام به هر انتخوابی
من کاری به مقایسه حیوان و انسانش ندارممن میگم بچه جیش هم بکنه روی ادم میشوریم خودمونواما سگ وگربه ج ...
سگ و گربه اگر از بچگی خانگی باشن وقتی جیش میکنن خودشون بدشون میاد من سگم هرموقع میره دشویی انقد زوزه میکشه که برم تمیزش کنم عادت نداره ولی اگر توی باغ بزرگ بشن بحثش فرق داره