من درمورد بقیه اطلاع ندارم اما سگمو خیلی بهش میرسم هروقت جیش کنه دستو پاشو میکنه تو اب خشک میکنه منم مشکلی ندارم مثل این میمونه کسی ک خیلی دوسش داری مثل بچت میمونه بیاد اینکارو کنه بعد باید بگی چندشم میشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا چجوری میتونن تحمل کنند😳🤢 بعد با بچه مقایسه میکننآخه حیوان با کسی ک از گوشت و پوستته رو مقایس ...
مقایسه نکردم . شماهایی ک برای این بیچاره های پاک و بی ازار ارزش قائل نیستید هی انسان انسان میکنید پس اینم یاد بگیرید احترام بگذارید دوست عزیز.احترام به هر انتخوابی
من کاری به مقایسه حیوان و انسانش ندارممن میگم بچه جیش هم بکنه روی ادم میشوریم خودمونواما سگ وگربه ج ...
سگ و گربه اگر از بچگی خانگی باشن وقتی جیش میکنن خودشون بدشون میاد من سگم هرموقع میره دشویی انقد زوزه میکشه که برم تمیزش کنم عادت نداره ولی اگر توی باغ بزرگ بشن بحثش فرق داره