2777
2789
عنوان

کیا حیوون خونگی (سگ و گربه) دارن❓

365 بازدید | 42 پست

ببخشید اما اینها جیش میکنن خودشونو نمیشورن بعد همینجوری میان روی مبل و فرش و سر و صورتتون؟!🤔

نمیدونم چرا این موضوع فکرمو درگیر کرد...

بعد چندشتون نمیشه از کثیف شدن اینجوری🤔

عزیزم هرکسی ی انتخابی میکنه حتما بدمون نمیاد دیگ شما خودتو اذیت نکن

من درمورد بقیه اطلاع ندارم اما سگمو خیلی بهش میرسم هروقت جیش کنه دستو پاشو میکنه تو اب خشک میکنه منم مشکلی ندارم مثل این میمونه کسی ک خیلی دوسش داری مثل بچت میمونه بیاد اینکارو کنه بعد باید بگی چندشم میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرکسی ی انتخابی میکنه حتما بدمون نمیاد دیگ شما خودتو اذیت نکنمن درمورد بقیه اطلاع ندارم اما سگ ...

بچه جیشی بغل کنم که بعدش خودمم میرم حمام🙄

خب این موضوع تمیزی برای شما فاقد اهمیته پس شما شاملش نمیشی 

من ندارم

ولی چندتاگربه رفیقمن

میان جلو چشممم سوراخ باسنشون رو زبون میزنن

تمام عشقم اون لحظه ازشون ا بین میره چندشم میشه

ولی بازم دوسشون دارم

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

بچه جیشی بغل کنم که بعدش خودمم میرم حمام🙄خب این موضوع تمیزی برای شما فاقد اهمیته پس شما شاملش نمیشی

خب ببین چرا میپری بهم😂 

هرکسی یه انتخوابی داره ترووخدا یاد بگیر احترام گذاشتنو تو توی انتخاب کسی دخالت نکن وقتی زندگی تورو مختل نکرده

دقیقا چجوری میتونن تحمل کنند😳🤢 بعد با بچه مقایسه میکننآخه حیوان با کسی ک از گوشت و پوستته رو مقایس ...

من کاری به مقایسه حیوان و انسانش ندارم

من میگم بچه جیش هم بکنه روی ادم میشوریم خودمونو

اما سگ و‌گربه جیشین همیشع

دقیقا چجوری میتونن تحمل کنند😳🤢 بعد با بچه مقایسه میکننآخه حیوان با کسی ک از گوشت و پوستته رو مقایس ...

مقایسه نکردم . شماهایی ک برای این بیچاره های پاک و بی ازار ارزش قائل نیستید هی انسان انسان میکنید پس اینم یاد بگیرید احترام بگذارید دوست عزیز.احترام به هر انتخوابی

من کاری به مقایسه حیوان و انسانش ندارممن میگم بچه جیش هم بکنه روی ادم میشوریم خودمونواما سگ و‌گربه ج ...

سگ و گربه اگر از بچگی خانگی باشن وقتی جیش میکنن خودشون بدشون میاد من سگم هرموقع میره دشویی انقد زوزه میکشه که برم تمیزش کنم عادت نداره ولی اگر توی باغ بزرگ بشن بحثش فرق داره