2777
2789
عنوان

هر چی از مظلومیت ما آقایون گفته بشه بازم کمه بفرما اینم نمونه‌ش

| مشاهده متن کامل بحث + 2947 بازدید | 132 پست
جالبه، موقع تعیین مهریه، اول میگن مگه دختر مون کالاس و میخوایم‌بفروشیمش، بعد بالاترین چیزی که به ذهن ...

اگه قوانین ایران اینقدر داغون نبود و سفت ‌و سخت پشت زنا بود مهریه‌ای هم نبود‌ 

ولی وقتی تنها پشتوانه‌ی زنه چطوری نگیره؟ 

.She's somebody , not some body.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جالبه، موقع تعیین مهریه، اول میگن مگه دختر مون کالاس و میخوایم‌بفروشیمش، بعد بالاترین چیزی که به ذهن ...

کار خوبی می کنن

نفر بعدی

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

داداش سوالمو جواب بده لطفا 

مردا رو میشه با محبت عاشق کرد؟

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

مرد کجا بود 

مرد رو چه به سایت بانوان 

ببخشیدا آقا ولی حتما مثل الان سرت گرم چیزی بوده نوا زندگیتو برداشته من نمی‌خوام قضاوت کنم ولی حرفاتون اصلا صحیح نبود 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

مهریه حق کیفریه 

خیانت یه جرمه

خیلی باهم فرق دارن

مهریه حق زن برای قبل عقده نه بعدش

مردا هم میتونن با گذاشتن شروط درست قبل عقد در قرداد از این اتفاق جلوگیری کنن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

پس ما مظلوم نیستیم؟

پدری ک با زحمت دخترش رو بزرگ می کنه و به امید خوشبختیش شوهرش میده بعد همسرش میشه چوب بالا سرش

شکاکی می کنه کتک میزنه از دیدار اقوام محرومش می کنه اجازه رفتن به خونه پدری رو به زور میده کلفت خانواده اش می کنه و هزار چیز دیگه 

مظلوم ندیدی برادر ک به خودتون میگین مظلوم

شما خواستی ازدواج کنی به جای مهریه، حق طلاق و مسکن و تحصیل و اشتغال و خروج از کشور خانمت رو بهش برگردون

حق تصنیف اموال بذار که هرچی بعد از ازدواج به دست اوردین کاملا نصف بشه بینتون

دیگه غصه مهریه هم نخور، نمیشه هم کل حقوق زن ازش گرفته بشه هم ۲ سالی یه سکه هم بهش زیاد ببینید

حالا نظرت درباره مردی که خیانت می‌کنه و زنش نمی‌تونه طلاق بگیره چیه متین جان.

با خیانت از هر طرف مخالفم و همچنین با بزور نگه داشتن زن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

پس ما مظلوم نیستیم؟پدری ک با زحمت دخترش رو بزرگ می کنه و به امید خوشبختیش شوهرش میده بعد همسرش میشه ...

بیخودی که بهشون نمیگن پرنسس

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!