2777
2789

من هم قدم خوبه هم هیکلم توپره

مجردیام خیلی به پدر و مادر مزخرفم گفتم بذارین دماغمو عمل کنم،لبامو ژل بزنم،کلا خودمو داف کنم

هی نذاشتن

همشم پسرای گوه چهره و لاغر و کوتوله و چلاق اومدن سمت من

هیچ وقت هیچ پسر جذابی منو نخواست

همشون رفتن سراغ دخترای داف و قشنگ

منم یه شوهر لاغر کوتاه مزخرف گیرم اومد

خدا لعنتشون کنه که هیچ وقت نذاشتن من به خودم برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا از کجا مطمئنی بعد عمل بینی زندگیت متحول میشد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حتما شوهرت اخلاق داره

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

کسی ک برای دماغ و لبت بیاد

دماغ کوچیک تر و لب درشت تر ببینه هم میره سمت اون

اینم درک نمیکنید؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
همه هم میگن شوهرت آدم خوبیهبه درک که آدم خوبیهقد و هیکل نداره به چه دردم میخوره؟

خدا بد میزنتت

دیدم ک میگم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس