2777
2789

مامانم و داداشم برای همه چی میرن دعا میارن 

مامانم میاد رو اعصابم وقتی گریه میکنم میره دعا میگیره برام ازش خیلی نفرت دارم نمیدونم چطور قراره ببخشمش اون و داداشمو 

داداشم ک فک میکنم یکاری کرده با هیچکی وارد رابطه نشم روانین چون از ن سالگی همش کتکم میزد ک با پسرا حرف نزن با پسر خالم نمیتونستم دو کلمه حرف بزنم رو در رو همسن همسن ...تا ۲۰ سالم اینطوری بود بعدش بیخیال شد دقیقا ا روزی ک بیخیال شده من حسی به پسرا ندارم حس میکنم یکاری کرده برام 

بعد صبح تا شب صدای شیطانی درمیاره اونم فقط پیش من 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلمون نیس ولی آشناس. یه پسر بی‌نهایت گستاخ و وحشی داشتن رفت دعا گرفت الان شده غلام حلقه به گوش مادرش 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
میبردن روانشناس

اونا پیرن عقلشون به این چیزا نمی‌رسه. پسره هم شبیه پدربزرگش بود اخلاقا ولی تو همون سن پایین دمشو چیدن😂

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧