2777
2789
عنوان

چرا هر چی بی ریخته میاد سمت من

81 بازدید | 13 پست

نمیخوام از خودم تعریف کنم اما قیافم خوبه نمیگم خوشگل افسانه ای ولی خوبم تیپمم خوبه ...سوالم اینه چرا هر چی پسر بی ریخت کج و کوله تیپ لش کنه به من پیشنهاد  میده؟ در صورتی که دوستایی دارم که خیلی چهره معمولی یا حتی معمولی به پایین دارن که پسرای معمولی و معقول با تیپ مناسب میاد سمتشون حتی اونایی که میان طرفم از نظر مالی کوفتم ندارن حتی پول کافه ندارن یارو میگفت پول ندارم بیا راه بریم حالا برا دوستام همش پلیس و پرستار و معلمه خدایی چرا اینطوره حس میکنم شانس ندارم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دقیقا اصلا ابروم میره بگم این منو میخواد

ببین من وقتی ۱۹ سالم بود یه پسر خیلی مودب اومد سمتم

خیلی با کمالات و جنتلمن بود

بعد پروفایل تلگرامش خیلی عادی بود ظاهرش و...

رفتم دیت دیدم پسره کجه

بعد اصلا مشکل ساختار جسمانی داشت

شونه هاش بالا بود گردنش پایین،بعد لاغرررر

دهنشم کج بود

دندوناشم کج بودن

برگشتم خونه انقد گریه کردم که حد نداره

که من عیبم چیه که یه آدم سالم حتی نمیاد طرفم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
ببین من وقتی ۱۹ سالم بود یه پسر خیلی مودب اومد سمتمخیلی با کمالات و جنتلمن بودبعد پروفایل تلگرامش خی ...

اره دقیقا آدم حس کم بودن میکنه میگه لابد یه مشکلی دارم این کج و کوله ها عاشقم میشن من به یه معمولی هم رازیم

اره دقیقا آدم حس کم بودن میکنه میگه لابد یه مشکلی دارم این کج و کوله ها عاشقم میشن من به یه معمولی ه ...

دقیقا

من واقعا اون روز ضربه روحی خوردما

کاش خود آقایون لحاظ کنن اینو و سمت دختری که تناسب ظاهری باهاشون نداره نرن،برن سمت یکی مثل خوشون

چون من بی اغراق میگم،پسره واقعا شونه هاش تا گردنش اومده بودن بالا

بعد من واقعا خوشگل و ظریف بودم تو اون سن

اما این کارش باعث شد من بدجور آسیب ببینم و اعتماد به نفسمو از دست بدم

چون رو همسرم کراش بودم اون زمانا،بعد همش میگفتم هیچ وقت اونو نخواهم داشت،لیاقت من همین کج و کوله هان

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨