2777
2789
بنظر من بجای مهر حق طلاق و حق کجا زندگی کردن وتحصیل و...بگیرین یا مهر بجاش ملک بندازن

ارثیه زن خیلی کمه اگر زن مهریه نداشته باشه و مرد فوت کنه یک سوم مال و اموال به پدر و مادرش میرسه و فقط یک هشتم به زن .مهریه واقعا واجبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارثیه زن خیلی کمه اگر زن مهریه نداشته باشه و مرد فوت کنه یک سوم مال و اموال به پدر و مادرش میرسه و ف ...

مهر هم داشته باشه باز از اموال یک هشتم هست من پدرم فوت کرد خوددادگاه حساب کرد به مادرم داد ولی مادرم درخواست مهر نداد چون بقیه اش به بچه هاش میرسیدکه اونم ما باز نگرفتیم نخواستیم گفتیم تا زنده هست دست خودش باشه

مهر هم داشته باشه باز از اموال یک هشتم هست من پدرم فوت کرد خوددادگاه حساب کرد به مادرم داد ولی مادرم ...

مادر شما خودش نخواست اگر اجرا می‌ذاشت قبل از هر پرداختی باید مهریه مادر شما پرداخت می‌شد .احتمالا پدر و مادر پدرت زنده نیستن وگرنه ی ارثیه زیادی به اونا می‌رسید اونوقت بود که مهریه مادرت ارزش و اهمیت پیدا میکرد که اموال پدرت رو نجات بده برای بچه هاش

مادر شما خودش نخواست اگر اجرا می‌ذاشت قبل از هر پرداختی باید مهریه مادر شما پرداخت می‌شد .احتمالا پد ...

نه زنده نیستن  یکی از اقوام ما طرف بچه دار نشده بودن مشگل داشتن یکی از اقوام بچه بدنیا اورد با شناسنامه اینا به اسم اینا خورد  مرد فوت کرد هم به بچه ارث رسید هم به پدرمادر وهم به زن مهر و... 

نه زنده نیستن یکی از اقوام ما طرف بچه دار نشده بودن مشگل داشتن یکی از اقوام بچه بدنیا اورد با شناسن ...

بستگی داره مهریه زن چقدر باشه 

مهریه زن جزو دیون اولیه هست که باید پرداخت بشه 

اول از همه مهریه رو پرداخت میکنن بعد سهم الارث بچه ها و پدر و مادر .اگر مهریه بیشتر باشه دیگه اونا پرداخت نمیشه 

بستگی داره مهریه زن چقدر باشه مهریه زن جزو دیون اولیه هست که باید پرداخت بشه اول از همه مهریه رو پرد ...

ممنون نمیدونستم من خودم مهرم 1363تا سکه بهار ازادی بود🤣🤣🤣

این قانون جدید یه قدم به جلوه که افراد نتونن از پرداخت مهریه فرار کنن. اگه قانون پابند الکترونیکی موثر باشه، دیگه نمیتونن راحت از مسئولیتشون شونه خالی کنن. البته همه‌چیز بستگی به اجرا و نظارت درست داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بستگی داره مهریه زن چقدر باشه مهریه زن جزو دیون اولیه هست که باید پرداخت بشه اول از همه مهریه رو پرد ...

بازم خوبه

واقعا آدم دلش اروم میگیره 

خیلی خوبه ک اول مهریه زن میدن قبل ک ب بقیه وراث برسا

این قانون جدید یه قدم به جلوه که افراد نتونن از پرداخت مهریه فرار کنن. اگه قانون پابند الکترونیکی مو ...

دقیقا همینه.افرین..دیگه به نامردی نمیتونن هی فرار کنن مسئولیت پذیر نباشن و دنبال زن های دیگه راه بیفتن

سلام عزیزم ، می تونم بپرسم جنس و مدل روکشی که برای دندون دختر گلتون انتخاب کردید چی بود ؟ بعد الان واقعا شبیه بقیه ی دندوناش هست ؟ امکانش هست اگه ایرادی نداره از نظرتون به عکس از نزدیک ببینم ؟ 🙏🌱

سلام عزیزم ، می تونم بپرسم جنس و مدل روکشی که برای دندون دختر گلتون انتخاب کردید چی بود ؟ بعد الان و ...

سلام دندانش کلا شکسته بود از ریشه به بیرون یکم مونده بود یکی دیگه درست کردن براش گذاشتن الان خوابه بیدار شد براتون عکس میذارم

سلام دندانش کلا شکسته بود از ریشه به بیرون یکم مونده بود یکی دیگه درست کردن براش گذاشتن الان خوابه ب ...

الهی ... خیلی ممنون می شم ، دندون دختر من یک سوم تاجش باقی مونده عصب کشی و کامپوزیت کردند ولی گفتند در آینده باید روکش بشه فقط می خوام ببینم روکش طبیعی هست چون یه دندون نیشش هست متاسفانه