2777
2789
عنوان

برای خرید خونه توی اندیشه

75 بازدید | 7 پست

میشه بگید شرایط چطوره؟امکانات، امنیت ،نزدیکی به تهران، راه های حمل و نقل به تهرانش 

بعد اینکه کدوم فارش خوبه؟

فعلا قصد سکونت نداریم توش ،راحت اجاره میره؟

لطفاً کسایی که ساکن هستند اونجا هم نظرشونو بگن

شیشه نزدیک تر از سنگ ندارد خویشی هر شکستی که به هر کس برسد از خویش است ...دردمند و محتاج دعا
فاز ۱ از همش بهتره، از میدان آزادی نیم ساعت میگن فاصله داره، فک نکنم با قیمت بالا کرایه بره، البته ف ...

شنیدم فاز یک زیر نظر شهرداری اندیشه نیست،واسه شهریاره درسته؟

قیمت اجاره واسم مهم نیست فقط اینکه مشتری باشه براش تا زمانی که خودمون بخوایم ساکن شیم

شیشه نزدیک تر از سنگ ندارد خویشی هر شکستی که به هر کس برسد از خویش است ...دردمند و محتاج دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهر من سمت خیابون قارچ و بهاره میشینه، والا با طویله یکیه.....

انقدرم چوسی اومدن که من اولین بار رفتم محلشون کلا سوت و دود از کلم پا شد!!!

هرچی آداسی برا آدم گداس

ولی ی جا داره فاز ۲ اندیشه همه خونه ها حیاط دار و خ ب ولی خلوته کلا...

خواهر شوهر من سمت خیابون قارچ و بهاره میشینه، والا با طویله یکیه.....انقدرم چوسی اومدن که من اولین ب ...

نمی دونید فاز چند میشه؟

نمی دونید فاز چند میشه؟

اونجایی ک خواهر شوهرم میشینه و بهش میگن ایران زمین ولی فقط افغانی و ی مشت آدم بی سرو ته تو ش هستن

بخر بده اجاره، با اجاره شم هی طلا بخر،

بعد بیا تو فازای خوب خونه بخر

یا تو تهران سمت شرق تهران 

مثلا شهدا، ۱۷ شهریور، پیروزی، استخر، انتهای بابایی...

اونجایی ک خواهر شوهرم میشینه و بهش میگن ایران زمین ولی فقط افغانی و ی مشت آدم بی سرو ته تو ش هستنبخر ...

آره هدف مون همینه،میخوایم به چشم سرمایه گذاری بهش نگاه کنیم

فقط میترسم موقع اجاره دادن و ... به مشکل بخورم و مشتری پاش نباشه