2777
2789
عنوان

چاقی بعد از سزارینن

236 بازدید | 7 پست

بچه ها من چیکار کنم از شر شکم بعد از زایمان سزارین خلاص بشم اخه ...سزارینیها طما چیکار کردین شکمتون اب شد 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
با کمربند ببندم
0
0%
رژیم و باشگاه باهم
7
63%
رژیم زیر نظر پزشک
2
18%
باشگاه
2
18%
  آغاز کسی باش که پایان تو باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سزارین کردم دو ماه و نیم پیش و شکم دارم

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز

عزيزم ربطي به سزارين و طبيعي نداره

شما عضله هاي شكمتون باز شده و فقط با ورزش ميره ولي يه مدت زماني داره قبلا يه تاپيك بود كه جزييات ورزشو گفته بود ولي حذف شد متاسفانه بهتره بايه متخصص ورزش مشورت كنين كه از چه زماني و با چه مدل ورزشهايي عضلات رو ببندين

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️