2777
2789
عنوان

امام زمان

128 بازدید | 20 پست

دیشب یه پستی تو اینستا دیدم یکم حرف زد تهش گفت به دروغ بگید امام زمانو دوست دارم باور میکنه اینقد غریب شده هیچکس اسمشو صدا نمیزنه دروغ بگید دوسش دارید باور میکنه از دیشب هی تو مغزم تکرار میشه هی گریه میکنم تمام صورتم میسوزه اینقد اشک ریختم 

اینقدم از دیشب از ته دل گفتم هیچکسم دوست نداشته باشه من دارم ک دلم داره میترکه

من اصلا ادم مذهبی نیستم اتفاقا هرکسم منو ببینه جز دسته افراد بی حجاب حسابم میکنه ولی از دیشب ارادت خاصی به امام زمان پیدا کردم بیاید از فردا صب از خواب ک پاشدید یه اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بگید باور کنید زیر 2ثانیه طول میکشه شاید دیگه امام زمانمون احساس غریبی نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم عجل لولیک الفرج

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خودت چی فکر میکنی؟ این حرفارو نزنین مثل تف سربالا میمونه😐 یه بار دیگه بخون متنی که نوشتی!

تف سربالا؟ 

یه اقاییو تعریف میکرد ک حالت گلایه ای از امام زمان خواسته ظهور کنه ک این بدیا پاک بشه و امام زمان یه قدرتی به طور موقت بهش میده ک صدای دعا های کل مردمو برای چند ثانیه بشنوه هیچکس هیچ ارزویی درمورد ظهور امام زمان نمیکنه

پس تف سربالا نیس 

خواستم بهت یچیزی بگم به حرمت اقا امام زمان نگفتم چون تاپیکم درموردش بود توام دیگه چیزی این تاپیک ننویس برو دنبال کارت ببینم به کجاها میرسی