سلام ... من 39هفته و 1 روزمه ... دیگه نمیتونم کمر درد و پا درد رو تحمل کنم شکمم خیلی بزرگ شده با اینکه فقط 5کیلو اضافه کردم ... میشه بگید چیکار کنم دردام زودتر شروع بشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم پیاده روی کن و توی یه اب معدنی کوچیک نصف زعفران غلیظ شده بریز و کمی آب و گلاب بخور درد میاد سراغت من که تو هفته ۳۸ هستم کمردرد و شکم درد گرفتم عجیب هنوز دکتر نرفتم گفتم بهتره دردام تو خونه بکشم
خدایا به داده ها و نداده هایت شکررررررر....خدایا دخترم در پناه خودت قرار بده ...و هیچ مادری در آرزوی داشتن فرزند چشم انتظار نذار....الهی آمین
انشاالله که خدا یه جین گل باقالی بهت بده هرچه زودتر ❤❤
خدا میده ولی میگیره عزیزه دلم الان یه نینی تو دلم دارم که داره مامانشو تنها میذاره داره رشدش متوقف شده منتظره سقطش هستم برای سومین بار دارم بچمو از دست میدم😔
خدا جونم کلی خسته ام کلی دلگیرم برای بار سوم نینیم سقط شد وای که چقدر تنهام 😔😔😭😭. خدایا بازم شکر 😔 خدایا نزار آرزو به دله شنیدنه کلمه مامان بشم خدایا شده برام آرزو بغل کردنه نینیم خدایا قسمتم کن🤲🤱🤰🏻👼🏻👶🏻
منم برای اینکه خسته شده بودم شربت زعفران درست کردم واقعا اثر داشت مثل امپول فشار بود ولی خیییییلی خطرناکه خدا دوسم داشت که اتفاق بدی نیفتاد شما هم بزار دردها خودش بیاد میدونم خسته شدی ولی به ریسکش نمیارزه