من وقتی شیر ندارم کمی آرد تفت میدم بعد کره میزنم بعد از آب پاستاهایی که پختم( آبش کمی غلیظ باشه) میریزم تو موادِ آرد و کرهای که تفت دادم و خوب هم میزنم با همزن دستی تا یه دست بشه بعد کمی عصاره مرغ فلفل سیاه آویشن و ادویه دلخواهم و خوب که طعمدار شد و به غلظت دلخواهم رسید پنیر پیتزا میزنم بعد پاستا رو اضافه میکنم و کمی جعفری خیلی عالی میشه. خیلی آردت کم باشه ها وگرنه خمیر میشه و بد مزه .اما اگر خامه داری کلاً به جای شیر میتونی خامه بزنی و دیگه ارد نمیخواد