2777
2789
عنوان

چهال سال رابطه رو گند بزنم توش

205 بازدید | 18 پست

سلام‌‌ دختراا منو راهنمایی کنید🥲

من سه چهار ساله با یه پسره تو رابطم .. خیلی کوچیک بودیم جفتمون انگار باهم بزرگ شدیم

اولا التماسمو میکرد الان فهمیده دوسش دارم خیالش راحت شده..

بهش میگم بیا خاستگاری رسمی میگه الان کوچیکم تازه از سربازی اومدم باید یکم پول جمع کنم.. (مامانش اومده با مامانم صحبت کرده) در حد صحبت..

ولی خاستگاری رسمی نه‌....

هرچی بهش میگم بیا میگه میام صبرکن ..اخه ما تو محیط کوچیکی زندگی میکنیم خیلیا میدونن باهمیم...

بنظرتون چیکارش کنم بچها؟🥲

باهاش کات کنم؟

قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو‌ میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤‌

بگو پس تا کاراتو کنی یه مدت همو نبینیم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالتونه؟

من ۲۰ اون ۲۲

اینم بگم اینجایی که من زندگی میکنم این سن ازدواج میکنن و زن میگیرن

قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو‌ میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤‌

بگو پس تا کاراتو کنی یه مدت همو نبینیم

اتفاقا خیلی همینو بهش گفتم ولی هربار مقاومت میکنه میگه من بدون تو نمیتونمو فلان

چندتا مورد

اول ببین سنت بیشتر از ۲۵ نباشه، اگر هست، گزینه بهتری نصیبت شد ، ازدواج کن

دو اینکه اگه خیلی دوسش داری , بهش اوانس میتونی بدی، مثلا ۶ماه یکسال، که حسرت روی دلت نمونه، هی یادش بیفتی، دیگه اینکه اگه حس میکنی یجای کار میلنگه، درست داری حس میکنی‌.

قرار نیست هر رابطه ای به ازدواج برسه

اگه می ارزه واقعا صبر کن، خودت حروم نکن

سنش کمه بزار سربازیش تموم شه بعد پولم که میگه ندارم بدون پول خاستگاری بیاد چی بگه

سربازیش تموم شده اخه قبل اینک تموم بشه میگفت میام هرموقع تموم شه حالا ک تموم شده میگه یکم صبر کن .. ترس من فقط اینه که  نکنه دوروغ میگع!؟

قصدش چیز دیگس

پول داره ؟ به هرحال با هیچی که نمیشه زندگی کرد .

من میگم بیاد مثلا نشونم کنه چون مامانم میدونه خیلیی تو فشارم هر روز میگه چرا نمیاد بگیرت چرا نمیاد بگیرت😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

محیط اینجام خیلی بده همه میدونن

چندتا مورداول ببین سنت بیشتر از ۲۵ نباشه، اگر هست، گزینه بهتری نصیبت شد ، ازدواج کندو اینکه اگه خیلی ...

خیلی دوسم داره همجوره بهم ثابتش کرده هزار بار انداختمش گریه ولی بازم دوسم داشته😐 فقط اینکه نمیاد جلو هعی میگه زوده زوده... فکر منم نمیکنه ک مامانم هعی میگه چرا نمیاد بگیرت😐

بگو در حد 3 ماه میتونم صبر کنم براتبیشتر از این به شعور خودم توهین کردم

افرین همینو باید برم بگم

ببین طرف پول نداره سربازی هم نرفته اگر صرفا میخوای ازدواج کنی اسمش تو شناسنامت بیاد آره بهش بگو چمیدونم مثلا ۲ ماه بهت وقت میدم بعدش کات میکنم باهات و واقعا هم کات کن یا میاد خواستگاری یا تموم دیگه تکلیفت مشخصه

ولی اگر میخوای عاقلانه تصمیم بگیری خب طرف هیچی ندارم میخواد بره سربازی بذار بره قشنگ سر فرصت ازدواج هم میکنید