2777
2789
عنوان

مرد شکاک و بد دل

25447 بازدید | 86 پست

دوستان سلام 

یه سوال دارم به نظرتون یه مردی که شکاک و بددله اونم خیلی زیااااد رو میشه درست کرد ؟ از دوستانتون با نزدیکاتون کسی بوده که با شخص شکاک و بد دل زندگی کرده باشه؟

اصلاااا ب هیچ وجه ..خوب میشه ولی جون ادم گرفته میشه.عزیزم هیچ چیزی مثل بد دلی شکاکی بد نیس زندگی رو داغون میکنه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیشه درست کرد بدتر هم میشه بله من زندگی کردم الانم که جدا شدیم بازم دست برنداشته از این رفتارش

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

من پدرم بشدت بددله البته الان بهتر شده موقعی که مامانم جوون بوده خیلی بددل بوده و نمیزاشته مامانم جایی بره ولی مامانم اعتماد کاملشو بدست اورد..الان کل زندگی دست مامانمه مامانمم سفر زیارتی زیااد میره بدون بابام ..به بابام یه نفر گفته بد چرا اجازه میدی زنت بدن تو بره سفر ....بابام گفته بود من بهش اعتماد دارم تا هرجای دنیا هم اگه خواست بره میتونه بره

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  
من پدرم بشدت بددله البته الان بهتر شده موقعی که مامانم جوون بوده خیلی بددل بوده و نمیزاشته مامانم جا ...

شایدنمیذاشته چون ازناامنی بیرون می‌ترسیده نه اینکه به زنش شک داشته باشه .اماشکاک وبددل نسبت به زنش شک می‌کنه.

نه نمیشه درست کرد بدتر هم میشه بله من زندگی کردم الانم که جدا شدیم بازم دست برنداشته از این رفتارش

منم دقیقا با یه همچین آدمی عقدم .. آدمی که گوشواره ای که خودش برای تولدم خریده میگه از کجا آوردی .. خانواده ام میگن یا اون یا ما میخوام جدا بشم چون تا حالا یکنفر هم نگفته این با این رفتارش امکانش هست که درست بشه

يا خدا روانيه ديگه

این تازه یه نمونه اش بود تو یه کلیپی یه خانمی بود که سرسوزن به من شباهت داشت رسوای عالمم کرد که الا و بلا این تویی چند وقت پیش کامل تو یه تاپیکی توضیح داده بودم 😔

وقتي جدا شدين چه كار ميكنه ديگه؟!!

هروقت میاد دخترمو ببینه ازش میپرسه اقایی کسی نیومد خونتون ،یا مامانت هرجا میره تو هم باهاش برو، یابه خودم میگه خوب ارایش میکنی میری بیرون قرار داری یا چرا میری باشگاه واسه کی ؟این بچه رو هم مثل خودت نکن جلو بچه زشته این کارا 😕حالا بخدا من اصلا از خونه بیرون نمیرم فقط باشگاه و دانشگاه اصلا با همکلاسی های پسرم حرف نمیزنم چه برسه به این چیزایی که این میگه😐😐😐😐

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏