2777
2789
عنوان

خسته شدم

61 بازدید | 5 پست

من سه ترم ارشد خوندم رشتم یکی از گرایش‌های مهندسیه و پروژه زیاد دارم ای کاش ادامه نمیدادم یا تغییر رشته میدادم. با معدل خوب ترم سه دیگه واقعا خسته شده بودم اما به خودم سخت گرفتم ودرسا رو با نمرات بالا پاس کردم ولی بعد تموم شدن امتحانا و پروژه‌های ترم سه موقعی که باید پروپوزال تحویل می‌دادم یه دفعه انگار بریدم حالم از درس و مقاله به هم میخورد. گفتم عید رو یکم استراحت کنم اما اضطراب کار انجام نشده آزارم می‌داد الان چند روزه به خودم فشار میارم درس بخونم تا موضوعم رو نهایی کنم بعد یک ساعت گریم می‌گیره از طرفی می‌ترسم استادم ناراحت شه که انقدر طولش دادم دلمم نمیاد انصراف بدم ولی نمیدونم چرا توان ندارم مثل زمان امتحانا درس بخونم و گزارش کار بنویسم با کوچکترین کاری الان خسته میشم هر چقدرم استراحت کنم فایده نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت انقدر هدف محکم و قوی ای هست که تو رو سر پا نگه بداره برای تحمل اینهمه سختی؟!

نمیدونم دلم میخواد تمومش کنم ولی انگار خستگی ذهنی دارم اگه تمومش نکنم آبروم میره چون همه میدونن ارشد میخونم 

گلم، حتماً خسته‌ای و فشار زیادی روشه. واقعاً وقتی این همه کار و استرس داری، بدن و ذهنت یه جایی از کار می‌افتن. شاید بهتره اول از همه کمی استراحت کنی و یکم از حجم کار کم کنی تا بتونی دوباره انرژی جمع کنی. شاید هم این استراحت به مدت طولانی باعث شده اضطراب بهت فشار بیاره. بذار فشارها کمتر بشه، یه روز کامل راحت باش، به خودت سخت نگیر. از اون به بعد با خودت قرار بذار که هر روز یه مقدار کوچیک پیش بری. به خودت استراحت بدی، دوباره انرژی می‌گیری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!