2777
2789

سلام

من یه ساله شاغلم

پول جم کردم تو این یه سالم پول تو جیبی از همسرم یه قرون نگرفتم

خودشم اصلا عقلش نمیرسه بگه بیا اینقدر مال تو

حالا دارم متوجه میشم ک پول نیاز داره. ولی روش نمیشه بهم بگه

به نظرتون اگه گف بهش بدم؟؟

من تو این یه سال خیلی زحمت کشیدم کار کردم خرج نکردم

۳۰ میلیونی میدونه که دارم. اما بیشتر ازینا دارم

مطمعنم این ۳۰ تومنو میگیره ازم و کامل از دستم میره

چون اصلا نمیتونه برگردونه😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که نگفته 

طلا بخر

الان ارزپن شده

اگه پول تو جیبی نمیده چطوری جمع کردی؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بستگی داره شوهرت لیاقتشو داشته باشه یا نه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اگه من بودم میدادم ولی یه زنگ سیاست مدار و زرنگ میره برای خودش پس انداز میکنه و زود پولش را تبدیل ب سرمایه میکنه که همسرش از چنگش درنیاره ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

😐😐پس وجود این مرد به چ‌درد میخوره تو خونه 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

ن وقتی اون وظایفشو نمیدونه ک درصورتی ک تو پول داشتی ولی بااااید اونم بهت خرجیتو میداد 

خودشو زد ب کوچه علی چپ 

الانم تو چرا تاوانشو بدی 

تو‌هم مث خودش رفتار کن 

وقتی ام ک میدونی اصلا نمیتونه پس بده 

ینی یه ساللللل‌کله زحمتت ب باد دادی 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙