2777
2789
عنوان

اگرشوهرتون ازتون پول قرض بخواد😢😑

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 19 پست

من بودم میدادم.هر چی هست واسه رشد زندگیمونه

پول من و تو نداره.سال گذشته که شاغل نبودی مگه همسرت هزینه های زندگی رو نمیداد؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

طلا گرفتی یا بانک پس انداز کردی

منم دقیقا همین بلا سرم اومد من چند ماه رفتم سرکار نمی‌داشت نمیدونی اون چند ماه خون من توی شیشه بود از بس اذیت میکرد 

من رفتم فرش و ساعت و پرده و این چیزا عوض کردم میگف بدون اجازه من چرا خرید می‌کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواد چیکار؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

اون مردی که به پولش زنش چشم داشته باشه به چه درد میخوره اونم وقتی که زنش شاغل بوده و به سختی پولی رو پس انداز کرده

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹