2777
2789

اونایی که داشتن میشه تجربه هاتونو بگید ازش راضی هستید یا نه؟

و اینکه قیمتش چقده

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
لاکچری کوین اورجینال خارجی بگیر.ما داریم قیمتشم 760 تومنه فول کاور پد هم داره خود پدش خیلی گرونه

تا حالا کرم پودر استفاده نکردم 

خاستم برای بار اول بخرم 

همیشه ضدآفتاب میزدم 

اما اینکه بدون سرب باشه هم خیلی برام مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا حالا کرم پودر استفاده نکردم خاستم برای بار اول بخرم همیشه ضدآفتاب میزدم اما اینکه بدون سرب باشه ه ...

پس لاکچری کوین بگیر‌.چون بدون پارابنه خیلی عالیه.پیشنهاد میکنم بگیری.ما ارسال مون رایگانه اورجینالشو وارد کردیم.

با آریاس بدرخش

تا حالا کرم پودر استفاده نکردم خاستم برای بار اول بخرم همیشه ضدآفتاب میزدم اما اینکه بدون سرب باشه ه ...

اگه میخوای سبک باشه و روزمره استی لایتن یا گابرینی‌.هردوشم موجوده‌.تا چه قیمت میخوای؟

با آریاس بدرخش

پس لاکچری کوین بگیر‌.چون بدون پارابنه خیلی عالیه.پیشنهاد میکنم بگیری.ما ارسال مون رایگانه اورجینالشو ...

فعلا نمی‌دونم بگیریم یا نه چون پول هم دستم نیست و وقت هم ندارم برا آرایش و این چیزا بخرم می‌دونم میمونه تو کمد 

برا بعدا که سرم خلوت تر شد میخام استفاده کنم اگه خدا بخاد و پول دستم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40