مشکل من با خواهرشوهرم ازروز خواستگاریمون شروع شده..
..ازهمون روز فهمیدم ایشون چیزی به نام حریم شخصی وخصوصی رو درک نمیکنه.
هربار میاد خونمون دست پرمیاد.کلی کمکم میکنه.جوری که از خودم به عنوان میزبان بیشتر زحمت میکشه خیلی هم مهربونه.یه پسر ۵ساله داره مدام مراقبش هست که خرابکاری نکنه..خلاصه ازاین نظرا ماهه..
اما ذره ای به حریم ومسائل شخصی احترام نمیذاره.صرف اینکه فکر میکنه خونه داداشش هست یعنی راحت وآزاد میتونه هرکاری کنه..فقط،تنها جایی که فعلا دست نزده کمد بنده است..حتی شب ازدواجمون مدام پیامک که چیکار میکنید؟؟کارتون تمام؟؟ساعت ۱۲شب😊..
اون روز خونمون بودن من وهمسرم خواب بودیم روتخت اونا هم خواب..صبح زود بود یهو دیدم یکی بالای سرم داره روی شونم میزنه وهی صدام میزنه..بدجور از جا پریدم گفت: میگم ما یه سربا همسرم بیرون میریم وبرمیگردیم خواستم بهت بگم وبرم...اون لحظه فقط دلم خواست بگم عزیزم اتاق در ندار??یا ندیدیش که بسته است؟؟؟اونم اتاق شخصی زن وشوهر...شاید اصلا من لباس درستی تنم نباشه باید سرتو بندازی بیای تو؟؟؟..به احترام مهمان بودنش چیزی نگفتم..
گاهی وقتی پیش میاد باهاشون جایی بریم مثل پارکی یا جایی موقع قدم زدن شوهر خودش رو ول میکنه وسط من وهمسرم راه میره ..همسرش هم معذب میشه کلا جدا میشه میره جلو..
یا هی درحال درگوشی حرف زدن باهمسرم..داداشم یه دقیقه بیا یه چیزی بهت بگم.داداشم یه لحظه بیا تواتاق.بعد هی چشم وابرو به من که مثلا بهش نگو..درحالی که فقط من وهمسر خودش اونجا نشستیم..چیز خاصی هم نمیگه ها فقط مثلا میخواد نشون بده من وداداشم خیلی جیک توجیکیم یادداشم خیلی من رو دوست داره ..درحالی که همسرم کلی ازدست این مدل رفتاراش کفری میشه..
بارها شده کشویی نامرتب بوده یا چیزی رو نخواستم ببینه راحت به هرجایی سرک میکشه..
پرسیدن راجب مسائل خیلی خصوصی زن وشوهری هم که نگم براتون که البته چندین بار جوابش رو ندادم کمتر میپرسه..
حالا میخوام با نهایت احترام بهش بفهمونم که حریم رو نگه داره..چطوری؟؟؟؟
اون یکی خواهرشوهرم خیلی محترم حتی بی اجازه در یخچال خونمون رو هم بار نمیکنه.ولی این یکی نه