2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

292 بازدید | 26 پست

مشکل من با خواهرشوهرم ازروز خواستگاریمون شروع شده..

..ازهمون روز فهمیدم ایشون چیزی به نام حریم شخصی وخصوصی رو درک نمیکنه.

هربار میاد خونمون دست پرمیاد.کلی کمکم میکنه.جوری که از خودم به عنوان میزبان بیشتر زحمت میکشه خیلی هم مهربونه.یه پسر ۵ساله داره مدام مراقبش هست که خرابکاری نکنه..خلاصه ازاین نظرا ماهه..

اما ذره ای به حریم ومسائل شخصی احترام نمیذاره.صرف اینکه فکر میکنه خونه داداشش هست یعنی راحت وآزاد میتونه هرکاری کنه..فقط،تنها جایی که فعلا دست نزده کمد بنده است‌..حتی شب ازدواجمون مدام پیامک که چیکار میکنید؟؟کارتون تمام؟؟ساعت ۱۲شب😊..

اون روز خونمون بودن من وهمسرم خواب بودیم روتخت اونا هم خواب..صبح زود بود یهو دیدم یکی بالای سرم داره روی شونم میزنه وهی صدام میزنه..بدجور از جا پریدم گفت: میگم ما یه سربا همسرم  بیرون میریم وبرمیگردیم خواستم بهت بگم وبرم...اون لحظه فقط دلم خواست بگم عزیزم اتاق در ندار??یا ندیدیش که بسته است؟؟؟اونم اتاق شخصی زن وشوهر...شاید اصلا من لباس درستی تنم نباش‌ه باید سرتو بندازی بیای تو؟؟؟..به احترام مهمان بودنش چیزی نگفتم..

گاهی وقتی پیش میاد باهاشون جایی بریم مثل پارکی یا جایی موقع قدم زدن شوهر خودش رو ول میکنه وسط من وهمسرم راه میره ..همسرش هم معذب میشه کلا جدا میشه میره جلو..

یا هی درحال درگوشی حرف زدن باهمسرم..داداشم یه دقیقه بیا یه چیزی بهت بگم.‌داداشم یه لحظه بیا تواتاق.بعد هی چشم وابرو به من که مثلا بهش نگو..درحالی که فقط من وهمسر خودش اونجا نشستیم..چیز خاصی هم نمیگه ها فقط مثلا میخواد نشون بده من وداداشم خیلی جیک توجیکیم یادداشم خیلی من رو دوست داره ..درحالی که همسرم کلی ازدست این مدل رفتاراش کفری میشه‌..

بارها شده کشویی نامرتب بوده یا چیزی رو نخواستم ببینه راحت به هرجایی سرک میکشه..

پرسیدن راجب مسائل خیلی خصوصی زن وشوهری هم که نگم براتون که البته چندین بار جوابش رو ندادم کمتر میپرسه..

حالا میخوام با نهایت احترام بهش بفهمونم که حریم رو نگه داره..چطوری؟؟؟؟

اون یکی خواهرشوهرم خیلی محترم حتی بی اجازه در یخچال خونمون رو هم بار نمیکنه.‌ولی این یکی نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا.عجب شرایطی😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

این اخلاقش کلا اونیکیارو شست برد خیلی رو مخه از اینجور ادما بدم میاد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

هر ادمی خوبی و بدی رو همراه هم داره به خاطر اون همه خوبی این بدیشو ببخش خودتم معلومه ادم قدرشناسی هستی که اول خوبی رو گفتی بعد بدی رو در کل من باشم چیزی نمیگم چون خوبیاش بیشتره 

زن داداش من اینجوریه

وقتی میاد بخدا حتی زیر فرش رو بررسی میکنه 

تموم کمدها و کابینت هارو باید باز کنه و محتواش رو ببینه وگرنه سکته میکنه از فضولی

بارها تذکر دادیم اما از رو نمیره

در مقابل این آدما نمیشه کاری کرد تذکر هم بی فایدس

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

شوهرت خیلی جدی بگه خوشم نمیاد از این اداهات

همسرم بارهاااااا بهش نشون داده..

مثلا اوایل میومد دیدم خیلی باز لباس میموشه تاپ و...‌هرچه قدر هم داداشش باشه درست نیست من خوشم نمیاد‌‌..‌همسرم دوبار سرد برخورد کرد رفت آستین کوتاهش کرد با شلوار..

یا من محجبم ومیدونه چقدر سرحجابم حساسم..عکسای حنابندونم که قسمت زنونه بی حجاب وبا آرایش بودم برده فرستاده توگروه خانوادگیشون که همه برادرشوهر وداماا هستن.‌همسرم هم همون موقع کلی بهش توپید.‌ولی ذره ای درس نمیگیره..