2777
2789

حتی یکساعت دیگه یک روز دیگه هم قابل پیش بینی نیس 

کسایی ک یه قرون دستشونه میرن با اجرت و مالیات طلا میخرن تا یکسالم پول خودشون دستشون نمیاد 

طلا ۴۰۰ ۵۰۰ گرم بخری اره سوده اونم طلای آب شده 

همین سایت طلای گرمی ۷ تومن و واسع یه بدبختی گرمی ۱۰ حساب کرده بودن 

حساب کناب طلارو نمیدونید نخرید بخدا جز ضرر چیزی براتون نیس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا دوباره میره بالا شکی توش نیست.وقتی نوسان نزولی بسیار زیاده باید منتظر صعودی یهویی اون هم باشیم

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
حساب کتاب

دقیقا کاش همه یاد داشتن نحوه حساب کردن طلارو بعد میرفتن طلافروشی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یارو رفته کل داراییشو داده ۴ گرم طلا گرفته وقتی طلا ۸ تومن بوده اون طلا براش گرمی ۹ تومن میفته حالا ...

همین آدم بخاطر ۴ گرم طلا، حاضره جنگ بشه، قیمتا دو برابر بشه، کن فیکون بشه، که ده میلیون سود کنه🥴

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
دقیقا کاش همه یاد داشتن نحوه حساب کردن طلارو بعد میرفتن طلافروشی

منظور منم همینه 

اگه سرمایه خیلی زیادی داری اره برو ۲ میلیارد طلا بخر اون بدبخت بیچاره ک از گلوی خودشو بچش زده رفته چند گرم طلا گرفته هیچ سودی نمیکنه 

گلدمن ساک س انس جهانی طلا تا پاییز ۲۰۲۵ رو ۳۵۰۰ پیش بینی کرده  

حتی تا ۱۰ هزار هم میره تا سال های اتی  به شدت صعودیه 

انا مادام العمر نیست طلا و دلار و اوضاع قابل پیش بینی هستن منتها هر تحلیل گری بلد نیست باید ادم درستش رو دنبال کنید