2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

236 بازدید | 22 پست

شکر خدارو میکنم که حداقل سلامتی رو دارم و در ومادرمو پیشم هستن .

اما خیلی تنهام  از بعد از ۱۸سالگیم زندگیم زیر رو شد هیچی سرجاش نیست.

همین طور داره جوونیم می‌ره بدونه اینکه خوشی داشته باشم . نه به رشته تحصیلی که میخواستم رسیدم .نه مهارت های که دوست داشتم رو یاد گرفتم . نه پول دارم .نه کار میرم😓

نه به کسی که دوست داشتم رسیدم.

دارم توی تاریکی راه میرم

منم 

تو ۳۰ سالگی

اومدم پرستار پیرزن شدم

با این همه زیبایی و کمالات بخاطر خانواده سمی مذهبیم

دبگه همینه چیکار میشه کرد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔦 چراغ قوه راه تو پیدا کن 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌